PRAVO IZNENAĐENJE

Ne biste vjerovali u čemu je Victoria Beckhamu najzgodnija

02.10.2015 u 11:03

Bionic
Reading

Slavni sportaš David Beckham ovih dana promovira H&M-ovu kolekciju The Modern Essentials za muškarce

Proslavljeni nogometaš otkrio je i da je sudjelovao u odabiru stylinga za snimanje reklame.

'Kolekcija uključuje basic odjeću koju bi svaki muškarac trebao imati u svojem ormaru. Kad smo snimali reklamu, dao sam nekoliko savjeta što se tiče stylinga. Jako mi se sviđa ta kolekcija pa nije bilo velikih problema', kaže David, piše Yahoo!Style.

Becks je ove godine navršio 40 godina i kaže da što se tiče modnih odabira ima puno povjerenje u svoju suprugu Victoriju s kojom je u braku 16 godina.

'Potpuno joj vjerujem. Nikad joj nisam rekao da u nečemu loše izgleda i da bi trebala promijeniti kombinaciju. Iskreno, teško je da Victoriji nešto ne stoji! Meni se najviše sviđa kad je u trapericama i tenisicama Stan Smith', ispričao je David otkrivši da Victoria katkad uskoči i u starke jednog od sinova.

Zgodni sportaš otkrio je i da je vrlo vješt u kuhinji.

'Da, ja znam kuhati. Radim domaću tjesteninu i umak od ragua. Moja je domaća tjestenina specijalitet', smije se David dodajući da je najluđi trač koji je čuo o sebi taj da donje rublje nakon jednog korištenja baci u smeće.

Becks je dobro poznat po svojim kul frizurama.

'Žao mi je da me mama koja je po zanimanju frizerka nije naučila šišanju i stiliziranju kose. Nekoliko sam puta ošišao nestašni pramen sinovima, ali samo to', kaže David koji je ispričao da je nedavno spasio kćer Harper od šišanja.

'Victoria ju je htjela ošišati, ali ja sam rekao da ne. Kosa joj je sad jako duga. Nismo je šišali od rođenja', rekao je.