ZENDAYA

Nazivaju je novom ikonom stila, a sad je otkrila zbog kojeg stajlinga najviše žali

28.08.2023 u 19:31

Bionic
Reading

Iako nema sumnje da će se Zendaya upisati u modnu povijest kao jedna od najvećih ikona stila našeg vremena, čak ni ona nije imuna na žaljenje zbog pojedinih modnih odabira

U novom intervjuu za magazin Elle, zvijezda 'Euforije' iskreno je progovorila o svom najvećem modnom promašaju, a dolazi ravno iz vremena provedenih na Disney Channelu, u seriji 'Shake It Up'.

Tijekom 2012. godine i promotivne turneje serije, s kojom je stigla do Münchena u Njemačkoj, osvanula je u kombinaciji traperica s trapez nogavicama i plavim blejzerom nošenim ispod prugaste bluze i žute majice.

Upravo zbog ovog stajlinga, kako je otkrila magazinu Elle, najviše je 'ljuta' na svog bliskog prijatelja i dugogodišnjeg stilista Lawa Roacha, s kojim je počela kreirati stajlinge od navršene 14. godine života.

'Do danas sam ljuta na njega zbog tog stajlinga. Nije mi jasno zašto me odjenuo u to. Stvarno je mogao bolje', istaknula je.

Ova 'modna nesreća', međutim, nije poljuljala Zendayinu suradnju s Roachem te joj on dug niz godina pomaže u stvaranju nezaboravnih izdanja na crvenom tepihu, ali i dolasku do titule ikone stila.

'On je uključen u svaki moj modni ugovor i sve što radim. Ako ima priliku poći sa mnom, uvijek će biti tu. On je oduvijek moj kreativni direktor na neki način i nastavlja ispunjavati tu ulogu, a ona je puno više od odabira kreacija za crveni tepih', priznala je zvijezda 'Euforije'.

  • +11
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: EARL GIBSON III / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / GOFFPHOTOS.COM / GOFF PHOTOS /MARK VON HOLDEN FOR SAG AWARDS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / VALERIE MACON / AFP / PROFIMEDIA