NA PREMIJERI FILMA

Emily Blunt u nikad boljem izdanju: Efektnom haljinom sve je bacila u drugi plan

13.07.2023 u 21:16

Bionic
Reading

Uz film o najpoznatijoj lutki na svijetu, triler ‘Oppenheimer’ redatelja Christophera Nolana jedan je od najiščekivanijih filmova ovog ljeta, a na njegovoj svečanoj premijeru u Londonu posebnu pozornost plijenila je Emily Blunt

Poznata britanska glumica dio je zvjezdane ekipe filma predvođene Cillianom Murphyjem, s kojom je ovog četvrtka prodefilirala crvenim tepihom u Londonu.

Za tu prigodu 40 - godišnja Blunt sa stilisticom Jessicom Paster osmislila je izdanje u znaku svjetlucave, crne haljine s potpisom omiljenog brenda Kate Middleton, britanskog Alexandera McQueena.

Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Spomenuta kreacija priipijenog kroja prvenstveno se isticala futurističkim dizajnom u znaku pufastih ramena i vijugavog dizajna dekoltea, a dodatno je podebljan trobojnim šljokicama koje su na tijelu Blunt činile zanimljivu optičku iluziju.

Detalj resica u donjem dijelu ove glamurozne kreacije otkrio je crne sandale minimalističkog dizajna, dok je odabir dodataka pao na odgovarajuću torbicu clutch i decentne naušnice kojim je obogatila blago valovitu frizuru.

Uz Emily Blunt na crvenom tepihu premijere ‘Oppenheimera’ u Londonu posebnu pažnju osigurala je i Florence Pugh.  

Nakon još jednog odvažnog izdanja na reviji modne kuće Valentino, 27- godišnja glumica u Londonu je servirala dramatičan look postignut raskošnom haljinom tamno narančaste boje iz haute couture kolekcije poznatog talijanskog brenda.