PONOVNO SRETNA

Nataša Dorčić zaljubljena u mlađeg hokejaša

10.03.2010 u 20:47

Bionic
Reading

Zagrebačka glumica, zvijezda filma 'Neka ostane među nama' otkrila je magazinu Gloria da se zaljubila u godinu dana mlađeg švicarskog hokejaša i fizioterapeuta, a osvrnula se i na bivšeg muža koji ju je ostavio zbog ljubavnice - zajedničke prijateljice

Nataša Dorčić, jedna od zvijezda novog filma Rajka Grlića 'Neka ostane među nama', žena je bez dlake na jeziku. Samohrana je majka troje djece koje je dobila u braku s glumcem i redateljem Svenom Medvešekom, što je ne sprečava da živi punim plućima.

Novine su prije pet godina mnogo pisale o Natašinoj i Svenovoj rastavi koja je uslijedila nakon što je Svenova ljubavnica i zajednička prijateljica, kostimografkinja Martina Franić, zatrudnjela. O svemu tome glumica danas govori bez imalo gorčine, a Gloriji je otkrila da joj je rastava zapravo dala novi polet i priliku za neke nove ljubavi.

U filmu 'Neka ostane među nama' glumi ljubavnicu oženjenog čovjeka, o takvom odnosu misli da je najteži oblik ljubavi te da bi se za takav kompromis - biti uvijek druga - trebala jako zaljubiti.

'Bila sam u braku u kojem sam bila prevarena i ostavljena zbog druge žene, ali fizičku prevaru zapravo ne smatram pravom prevarom. Nemam ništa protiv preljuba. Mislim da se to često događa i da je normalno zaljubiti se ili zapaliti za nekog drugog, iako ste u braku. Nikada mi fizička prevara ne bi bila razlog da muškarcu kažem zbogom', iskrena je Nataša u intervju za Gloriju, u kojem je doista otvoreno progovorila o tome kako se ipak rasplakala kad je potpisivala papire za rastavu, o svom ljubavnom životu poslije nje te kako se slaže s bivšim suprugom.