POPUT BOŽICE

Natalie Portman izazvala senzaciju u zlatnoj haljini

05.09.2018 u 12:53

Bionic
Reading

Lijepa glumica Natalie Portman mamila je poglede na 75. filmskom festivalu u Veneciji na premijeri filma 'Vox Lux' u glamuroznom izdanju kakvo se rijetko viđa

Zgodna brineta rođena u Izraelu zadivila je u elegantnoj zlatnoj haljini s hrabrim dekolteom i trendi naglašenim ramenima.

Odličan detalj predstavljao je veliki crni remen koji je naglasio vitku liniju lijepe glumice, mame dvoje djece.

Zahvaljujući ovoj Guccijevoj kreaciji nadahnutoj holivudskim glamurom, Natalie je bila u središtu pozornosti na crvenom tepihu, a mladenačka frizura stilizirana u lagane uvojke i diskretan make up savršeno su se uklopili u ovaj stajling.

  • +7
Natalie Portman Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Osim zvijezde 'Crnog labuda', premijeri ovog filma su nazočile i glumice Raffey Cassidy i Stacy Martin te redatelj Brady Corbet.

Tridesetsedmogodišnja glumica i njezin suprug Benjamin Millepied, brižni su roditelji Amalije i Alepha, a Natalie u intervjuima često ističe koliko uživa u obiteljskom životu.

  • +21
Natalie Portman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kad ne radim, s obitelji sam i potpuno sam angažirana oko škole, pripremanja ručka, igre i ostalih dječjih aktivnosti. Cijeli tjedan sam zadužena i za pranje odjeće i to je posao koji volim jer ima jasan kraj i početak. Svaki vikend nastojim biti s obitelji negdje u prirodi. Često se družimo i s prijateljima koji imaju djecu. Uživam i u kuhanju', rekla je u intervjuu za The New York Times.

  • +5
Natalie Portman Izvor: Profimedia / Autor: N.N.