KLASIČNI STIL

Zašto kraljica nikako ne voli vidjeti Meghan Markle u ovakvom stajlingu

05.09.2018 u 11:12

Bionic
Reading

Otkad je ušla u britansku kraljevsku obitelj, Meghan Markle je na meti modnih kritičara koji s velikim zanimanjem prate svaki njezin korak

Meghan je, dok je bila glumica u seriji 'Suits', bila česta gošća glamuroznih događanja na kojima je nosila minice, smjele haljinice, seksi kreacije s odvažnim dekolteima...

Iako nastoji poštivati pravila odijevanja na kraljevskom dvoru, lijepa Amerikanka katkad si da oduška i priušti si nešto po svojem ukusu.

Vojvotkinja od Sussexa nedavno je podigla puno medijske prašine pojavivši se u kratkoj sako-haljini, a mnogi nisu bili nimalo oduševljeni tim odabirom jer se radi o vrlo kratkoj kreaciji koja je otkrila noge.

Osim toga, Meghan je tad nosila sako-haljinu u crnoj boji, koju članovi kraljevske obitelji nose samo na sprovodima.

Supruga princa Harryja ponovno je odlučila prekršiti još jedno nepisano pravilo te se pojavila u elegantnom ženskom odijelu s hlačama koje je nosila na godišnjoj dodjeli nagrada pod nazivom WellChild Awards, a kojom se odaju priznanja teško bolesnoj djeci, ali i njihovim skrbnicima, kao i svima onima koji im svesrdno pomažu da se što lakše nose s teškim bolestima.

Sako i hlače s potpisom Altuzarre i top Deitas dali su lijepoj vojvotkinji dozu elegancije, ali i glamura, a i ovoga se puta odlučila za svoju omiljenu frizuru: neurednu punđu.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mediji su se odmah bacili na analizu ovog outfita koji zasigurno nije po volji baki njezinog supruga, princa Harryja, kraljici Elizabeti II. Naime, ona nikad ne nosi hlače, a članice kraljevske obitelji želi vidjeti ili u haljinama ili suknjama.

'Meghan se dobro prilagodila kraljevskoj obitelji premda je mnoge stvari tamo smetaju, poput toga da kraljica nikako ne voli vidjeti žene koje nose hlače. Takve je stvari poprilično frustriraju s vremena na vrijeme, ali to je njezin novi život i ona se mora nositi s time', kazao je jedan izvor blizak britanskoj kraljevskoj obitelji.

  • +6
Princ Harry i Meghan Markle u posjetu teško bolesnoj djeci Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: LTA/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Premda nastoji poštivati pravila odijevanja, Meghan ne može odoljeti ni hlačama koje je nosila u nekoliko prigoda: u društvu šogorice Kate Middleton na Wimbledonu te prigodom posjeta Irskoj sa suprugom.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, vjerujemo kako će kraljica Elizabeta II brzo oprostiti ove modne izlete šarmantnoj Amerikanki koja je osvojila njezine simpatije, ujedno supruzi njezinog omiljenog unuka.

Inače, nedavno je objavljeno da je Meghanin fakultet Northwestern University, na kojem je bivša glumica diplomirala teatrologiju i međunarodne odnose, i nju stavio na popis poznatih i uspješnih osoba koje su tamo studirale.

Osim toga, Meghan je bila članica sestrinstva Kappa Kappa Gamma.

'Sve možete ostvariti kad krenete putem Northwesterna. Oni jesu', stoji na toj stranici na kojoj su, osim Meghan, Virginia Rometty, direktorica i predsjednica IBM-a, glumac iz 'Prijatelja' David Schwimmer, glumica Julia Louis-Dreyfus, glumci Zach Braff i Warren Beatty i dr.