PALA NOVA TUŽBA

Nastavlja se bespoštedni rat Severine i Milana

05.11.2013 u 10:42

Bionic
Reading

Ako je vjerovati pisanju Kurira, Milan Popović tuži Severinina menadžera Tomicu Petrovića za klevetu jer je plasirao priču o otmici malog Aleksandra

Milan Popović podnio je tužbu za klevetu protiv Tomice Petrovića, menadžera Severine Vučković, za klevetu zbog neistina koje su iznesene na njegov račun, saznaje Kurir.

Odlučio je to nakon što je pročitao Petrovićeve izjave u Večernjem listu o tome kako planira otmicu svog sina Aleksandra, kao i tvrdnju da je djetetu srpska putovnica izvađena bez znanja majke i protuzakonito.

'Srpska putovnica izvađena je za malog Aleksandra jer se događalo da Severina prilikom predaje djeteta Milanu zaboravi ostaviti putovnicu, što je stvaralo komplikacije. Ovako je i to bilo riješeno pa je jedan uvijek bio kod majke, a drugi kod oca', navodno je razlog zbog kojega je Milan izradio putovnicu, objasnio je sugovornik Kurira.


Tomica Petrović za Kurir je rekao: 'Još nisam dobio tužbu pa je ne mogu komentirati. Ponavljam, ne postoji Severinin ovjereni potpis i pristanak za izdavanje srpske putovnice Aleksandru, dakle taj dokument izrađen je nelegalno i s lošom namjerom. To će se evidentno dokazati na sudu, kao i ostali moji navodi vezani za taj slučaj.'