ASTRO MAKE-UP

Našminkaj se u skladu sa svojim znakom

15.05.2010 u 08:37

Bionic
Reading

Svi znamo da dobra šminka može učiniti čuda. Pogledajte samo sve te modne časopise i fotke slavnih faca. I ti želiš izgledati savršeno, ali ti nekako ne uspijeva? Možda će ti u tome pomoći upravo ovaj zabavni horoskop!

Kao što prema horoskopskom znaku znamo kakav je netko u ljubavi ili što ga zanima u životu, isto tako možemo saznati koje mu boje šminke pristaju i kako se treba našminkati.

Ovan

Ovnov planet je Mars koji je dobio ime po ratobornom bogu Marsu. Idelana šminka za sve Ovnove – malo pudera na lice, maskara na trepavice te jarkocrveni ruž na usne. Ovnovi su strastveni i energični i ova je šminka najbolja za pokazivanje energije. Također, nećeš pogriješiti ako staviš pastelne nijanse na kapke.

Bik

Planet Bikova je Venera, božica ljepote. I Bikovi su česte jako ugodne vanjštine, a vole lijepe i skupe stvari. Luksuz i dobar standard za njih igraju veliku ulogu. Bikovi uvijek žele izgledati što prirodnije, ne vole vulgarnost ni prenapadnu šminku. Zelena šminka za oči im odlično pristaje, a neće pogriješiti ni sivom, bijelom, bež i srebrnom.

Blizanci

Ovo je dvojni znak i obično mu se teško odlučiti, kako u svemu drugome u životu, tako i u odabiru šminke. Uvijek slušaju savjete i lak su plijen za raznorazne trgovce koji im bez pola muke utrape razne proizvode. Za njih nisu jarke boje, bolje su hladnije nijanse. Zelena je dobar izbor.

Rak

Rakovi vole nove stvari pa često prate trendove, uzbuđeni da saznaju hoće li im odgovarati. Oni vole svjetlucavo i jarko. Tako nećete pogriješiti s odabirom šminke u boji opala, ali i ružičastoj.

Lav

Lavovi vole slavu i blještavilo i često se ponašaju poput zvijezda. Kada Lavica uđe u drogeriju nikada neće proći nezapaženo, kupit će skupe i trendovske proizvode. Lavovi pate na marke. Zlatna je najbolja za šminku, ali samo kako bi nahranila i njihov ego. I narančasta je sasvim OK, ali što jarkija.

Djevica

Djevice su jedan od najosjećajnijih i najranjivijih znakova horoskopa. Uz to su jako razumne i nikada neće previše novca potrošiti na šminku – uvijek će radije izabrati jeftiniju varijantu. Prirodne boje naglašavaju njihovu ljepotu pa tako slobodno mogu izabrati tirkiznu, plavu, nježno zelenu.

Vaga

I Vagin je planet Venera (kao i kod Bika), ali ona na Vagu djeluje sasvim suprotno. Vaga ne bira luksuz, već želi sablazniti. One vole ekstravaganciju, avangardu, sve ono što je drugačije. Biraju kombinacije koje inače nitko ne bi, ali uopće ne izgledaju smiješno. Naprotiv, izgledaju jako dobro! Vagama sve pristaje, koje sretnice!

Škorpion

Ovaj znak izgleda sve bolje i bolje kako je stariji. Oni uvijek znaju što žele, imaju jaku kritiku za sve. Jako su privlačne osobe, oko sebe širu neku magičnu privlačnost. Taman ruž za usne odlično im stoji, a šminka za oči trebala bi biti čista i jasno vidljiva. Škorpionima odlično pristaje rumenilo za obraze, samo nemojte pretjerati.

Strijelac

Ovaj znak ne poznaje granice, voli sve novo i nepoznato. Svjetlucavo i sjajno im odlično stoji, zlatna boja im daje ekstra energiju.

Jarac

Jarčevi mogu i satima proučavati šminku, a da na kraju ne kupe – ništa. Sve novo im je jako zanimljivo, ali ne znači da će to i isprobati. Jako su pažljivi u odabiru kozmetike, a najčešće izabiru šminku koja je gotovo iste boje kao i koža i jedva je primjetna. Ipak, zemljani tonovi dat će vam odlučnosti pa slobodno probajte s njima.

Vodenjak

Vodenjaci su uvijek u pokretu, trče s jednog mjesta na drugo. Stoga uvijek koriste već provjerenu šminku poznatih proizvođača. Često koriste tek sjajilo za usne. Ipak, ljubičaste nijanse šminke odlično će vam pristajati.

Ribe

Ribe su prekrasnog tijela, ali im je energija najčešće slaba. Lako se umore i ne mogu ništa. Potrebna im je kozmetika koja podiže pa svakako trebaju izabrati smokey eyes. Modrozelena je za Ribe odličan izbor.