poput mame

Nasljednica Cindy Crawford: Zanosna Kaia Gerber uskočila u donje rublje Calvin Klein i sve raspametila

19.04.2021 u 13:27

Bionic
Reading

Kaia Gerber, manekenska senzacija i kći supermodela Cindy Crawford, uspješno ide stopama slavne mame, a nedavno snimljena kampanja za brend Calvin Klein teško da može proći nezapaženo

Manekenska zvijezda Kaia Gerber mnoge je zaintrigirala objavivši crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira uz rub bazena odjevena u donje rublje Calvin Klein. Radi se o prvoj kolekciji brenda Calvin Klein s baznim komadima dizajnerice Heron Preston. Američka modna kuća svoju održivu liniju za proljeće i ljeto 2021. opisuje 'kolekcijom za stvarne ljude', a cijene se kreću u rasponu od 36 do 298 dolara.

Kaia, koja se može pohvaliti s čak 7,2 milijuna sljedbenika na društvenim mrežama, ponosno je objavila deset polaroid fotki na kojima pozira u gaćicama, grudnjaku i bijelim sportskim čarapama u pomalo retro izdanju. Kći supermodela Cindy Crawford, danas 19-godišnja Kaia, debitirala je sa samo 16 godina za kolekciju Calvin Kleina koju je tada osmislio Raf Simons.

Na Instagramu je nekoliko dana prije toga objavila i fotografiju na kojoj pozira u zelenim gaćicama i grudnjaku u društvu psića, zlatnog retrivera Layle. Kaia je od prošle jeseni u vezi s australskim glumcem Jacobom Elordijem, a on je početkom prošlog mjeseca predstavio vlastitu kampanju za Calvin Klein, koju je snimio Mario Sorrenti.

'Kaia i Jacob jako uživaju u vezi, oni su ljubavnici, ali i najbolji prijatelji. Kada god nemaju poslovnih obveza, provode vrijeme zajedno. Nevjerojatno je koliko toga imaju zajedničkog, kao da ih je svemir spojio. Oboje su modeli i zaštitna lica brenda Calvin Klein te jako vole modu. Vole zajedno ići u kupovinu, pa čak i vježbati', nedavno je otkrio izbor blizak paru za Us Weekly.