MODNI POVRATAK

Idu uz sve: Ove cipele su veliki proljetni hit i svi ih žele već sad

08.03.2021 u 10:16

Bionic
Reading

Ovoga se proljeće predviđa veliki modni 'revival' nekad popularnih mokasinki, odnosno 'loaferica', koje su donedavno bile daleko ispod tenisica na top ljestvici popularnosti ravne obuće

Riječ je o obući koju su dame također posudile iz muškog ormara, a ovoga su proljeća najtraženiji robusniji modeli.

Udobne i svestrane, uklapaju se lako u dnevne stajlinge pa su začas zavladale gradskim ulicama.

Mokasinke su potpuno opčinile slavne zaljubljenice u modu pa smo ih vidjeli i na stopalima Kaie Gerber, Katie Holmes, Emme Roberts, Isle Fisher...

Glumica Katie Holmes velika je ljubiteljica ovakvih modela cipela, a najradije ih nosi s trapericama udobnih širih krojeva, baš kao i Kaia Gerber, manekenska zvijezda koja se odlučila za prestižne Guccijeve loaferice.

  • +4
Mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ovom su se modnom trendu već priključile poznate modne kuće poput Guccija i Prade sa svojim modelima, ali i high street brendovi poput sve popularnijeg Arketa. Crne klasične mokasinke rebrastog debljeg potplata s potpisom Arketa savršen su dodatak svakom proljetnom stajlingu te sjajno izgledaju u kombinaciji s npr. sakoom i trapericama ravnih nogavica.

Izgledaju fantastično i ako ih sparite s midi ili maksi suknjom, hlačama širih nogavica, kuloticama...

Savršene su upravo za ovo prijelazno razdoblje, kad odbacujemo čizme, a prehladno je za npr. balerinke.

Ako ne znate kako ih stilizirati, Instagram je prepun stajlinga koji uključuju upravo loaferice pa možda inspiriraju i vas.