SPORTSKI LOOK

Glam ili blam: Manekenska zvijezda ponosno prošetala kontroverzni modni trend koji nije za svakoga

25.03.2021 u 12:24

Bionic
Reading

Kaia Gerber, 19-godišnja nasljednica supermodela Cindy Crawford kojoj svi predviđaju blistavu karijeru u svijetu mode, u središtu je pozornosti medija kamo god da se uputi

Budući da su svečana događanja na crvenom tepihu zbog koronavirusa uglavnom odgođena ili su vrlo rijetka uz stroge epidemiološke mjere diljem svijeta, slavne ljepotice uglavnom su odjevene u sportska izdanja.

I mlađahna Kaia u slobodno vrijeme obožava sportski stil koji uključuje hudice, tajice, tenisice ili udobne, anatomski dizajnirane natikače s potpisom legendarnog njemačkog brenda Birkenstock.

  • +4
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dugonoga brineta koja je još kao djevojčica krenula stopama svoje slavne majke ne propušta satove pilatesa u Los Angelesu, a fotografi su je ulovili svojim objektivima dok se ležerno odjevena uputila na trening.

Za tu se prigodu odjenula prikladno u smeđe tajice, toplu jaknu od flisa s potpisom brenda Free People i krznene 'Arizona' Birkenstock natikače, a modnim znalcima nije promaknuo novi hit detalj koji je zavladao Instragram profilima poznatih influencerica: bijele sportske čarape.

Dvojbeni trend koji uključuje bijele čarape ili varijantu u nekoj nijansi s tenisicama ili mokasinkama, nije za svakoga, a Kaia ga je isfurala na svoj način s popularnim natikačama brenda Birkenstock, jednim od najpopularnijih modela comfy obuće čija prodaja vrtoglave raste otkako je globalna pandemija zavladala svijetom.

Inače, lijepa Kaia koja je već nekoliko mjeseci u vezi s australskim glumcem Jacobom Elordijem od kojeg se ne odvaja u posljednje vrijeme.