VELIKA POGREŠKA

Kaia Gerber iskreno o svom beauty eksperimentu: 'To nikome ne bih preporučila'

05.04.2021 u 08:40

Bionic
Reading

Kaia Gerber, manekenska zvijezda i kćer supermodela Cindy Crawford uspješno ide maminim stopama, te joj svi proriču blistavu karijeru u modnom svijetu

Mlada ljepotica koja u svijet mode ušla prije nekoliko godina, samo niže modne uspjehe, a nedavno je zasjala u novoj modnoj kampanji Calvina Kleina.

Devetnaestogodišnjakinja čiji je zaštitni znak kestenjasta boja kose koju uglavnom nosi ošišanu na kraći bob, tijekom karantene, baš poput mnogih, nije odoljela odvažiti se i postati sama svoj frizer.

  • +4
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lijepa brineta svoju je smeđu kosu odlučili posvjetliti sama i to nije najbolje ispalo.

Eksperiment nije najbolje ispao pa je zgodna Kaia savjetovala svima da se nikada ne povedu njezinim primjerom i pokušavaju sami posvjetljivati ​​kosu kod kuće.

'Za vrijeme trajanja karantene, imala sam briljantnu ideju da sama posvijetlim kosu uz pomoć hidrogena, što stvarno nitko nikada ne bi trebao sam napraviti. Ipak, nisam odoljela i isprobala sam. Sjedila sam neko vrijeme na suncu i rezultat je bio takav da sam imala 'divne' narančaste pruge na glavi', prisjetila se manekenka.

Ljepotica kaže kako je onda odlučila cijelu kosu posvijetliti i obojati je u ružičasto što je bila oduvijek njezina velika želja.

'Ružičasta kosa oduvijek je bio moj san i odvažila sam se da to isprobam. Sada smo se vratili mojoj prirodnoj boji i sad sam najzadovoljnija', rekla je Kaia Gerber.