LIFTACTIV ADVANCED FILER

Napredna njega za svjež i mladolik izgled

27.02.2014 u 14:12

Bionic
Reading

Kako starimo, crte lica postaju slabije definirane i lice djeluje tužnije i umornije. Bore, a pogotovo vertikalne mogu biti vrlo otporne i problematične za korigirati. Nova napredna generacija Vichy njege protiv njih se lako bori: Liftacitv Advanced Filer nova je koncentrirana njega u kojoj Vichy po prvi puta kombinira čisti Retinol i LR2412 za dvostruku korekciju bora i izražajnosti lica

U želji za očuvanjem mladenačkog izgleda lica, žene danas ne brinu samo bore kao posljedica starenja kože, nego i njihov učinak na ekspresivnost lica (žalostan, zabrinut i tužan izgled), što ne odražava ono što doista osjećaju. Razlog tome su vertikalne bore, koje nastaju zbog stezanja mišića lica ispod kože:

- Glabelarne bore između obrva,
- Nazolabijalne bore s obje strane nosa
- 'Marionetske' bore koje uokviruju bradu
- Bore iznad gornje usne, između gornje usnice i baze nosa

Za razliku od bora smijalica u uglovima očiju i usana, koje licu daju pozitivan ton, vertikalne bore mijenjaju lice u negativnom smislu – lice izgleda žalosnije, ozbiljno i posljedično starije.

Liftactiv Advanced Filer nova je koncentrirana njega u kojoj Vichy po prvi puta kombinira dva snažna aktivna sastojka poznata po djelovanju protiv bora: čisti Retinol u vrlo visokoj koncentraciji i LR2412 za korigiranje izgleda različitih oblika bora- čak i vertikalnih. Lagani fluid nemasne i neljepljive teksture brzo se upija te koža trenutno djeluje zaglađenije a crte lica osvježene. Lice poprima pomlađen, izražajan i blistav izgled.

Za optimalnu učinkovitost Liftactiv Advanced Filera Vichy preporuča nanošenje proizvoda jednom dnevno,navečer ili ujutro, na cijelo lice izbjegavajući područje oko očiju. Ukoliko nanošen ujutro, proizvod je potrebno koristiti u obaveznoj kombinaciji s kremom za zaštitu od sunca s minimalnim zaštitnim faktorom SPF 15. U slučaju da se iskusi neugoda prilikom prve upotrebe proizvoda potrebno je prorijediti nanošenje njege svaki drugi ili treći dan dok se koža ne navikne na proizvod.

Informativna cijena Liftactiv Advanced korektivne njege je 271,21 kunu te dolazi u pakiranju od 30 ml.