UZBUDLJIVO VRIJEME

Mars u Ovnu remetit će mir i red: Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarci trebali bi biti oprezni i suzdržani

28.06.2020 u 07:55

Bionic
Reading

Mars ulazi u Ovna u subotu 27. lipnja i sprema se ostati u njemu više od pola godine. Ako ste među onima koji vole uzbuđenja, ne radujte se prerano jer bi ih moglo biti previše i za vaš ukus

Kad se nalazi u znaku kojim vlada, Mars izražava svoju naglu i agresivnu prirodu jače nego kad je u mekšim znakovima. Planet akcije i borbenosti prolazit će Ovnom neuobičajeno dugo zato što će tijekom spomenutog razdoblja biti retrogradan.

Počet će (prividno) nazadovati 10. rujna, kad dosegne točku od 28 stupnjeva Ovna, zatim će se vratiti do 15 stupnjeva istog znaka i 15. studenog ponovno krenuti naprijed. Dok se 6. siječnja ne preseli u Bika, preporučujemo najviše opreza i suzdržanosti Ovnovima, Rakovima, Vagama i Jarcima, osobito onima druge i treće dekade.

Na osobnom planu Mars će vam uliti strast, odvažnost, inicijativu i energiju, a koja se može manifestirati konstruktivno ili destruktivno. Ako vas okolnosti podrže, obavit ćete puno važnog posla i napraviti krupne korake naprijed. Budu li okolnosti nepovoljne, nailazit ćete na zamke i prepreke, trošiti puno snage i steći ponekog neprijatelja.

  • +10
Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: EPA / Autor: RICCARDO ANTIMIANI

Promišljenost bolja od naglosti

Da biste neutralizirali negativan utjecaj ovog tranzita, budite strpljivi i promišljeni, ne idite glavom kroz zid, poštujte propise i nađite saveznike prije nego se bacite na posao. Neka vam nadmetanje ne bude u prvom planu. Vrlo važno jeste li uspješniji od nekog drugog! Prioritet vam mora biti određivanje realnog cilja i njegovo postizanje bez velikih žrtava.

  • +5
Reese Witherspoon je horoskopski Ovan, rođena je 22. ožujka 1976. Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Što se tiče globalnih zbivanja, nazire se zaoštravanje rasnih i vjerskih sukoba, kao i sve jasnija društvena podjela između domoljubnih suverenista i globalista. Bunt nekih slojeva građana protiv države postajat će silovitiji, na što će vladajući odgovoriti jednako ili žešće. Očekujte iracionalne odluke političkih i vojnih lidera te prirodne katastrofe.

Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia