BISTE LI JE KUPILI?

Nakon što je Louis Vuitton lansirao bizarnu torbicu od 13.000 kuna, Mango je predstavio sličan model od 170 kuna koji privlači pažnju

06.02.2021 u 11:57

Bionic
Reading

Nova torbica s potpisom luksuzne modne kuće Louis Vuitton izazvala je veliku pažnju. To ne bi bilo čudno da je riječ o modelu u koji možete pospremiti osnovne potrepštine poput novčanika, ključeva i kozmetike, no francuska modna kuća ponovno je sve iznenadila otkrivši kako je riječ o torbici koja dolazi u kompletu s termosicom. Nedugo zatim na stranicama Manga pojavila se slična torbica s istom namjenom

Nakon torbica za transport pasa, boksačkih rukavica i torbice u obliku vreće za smeće, Louis Vuitton je nedavno otišao korak dalje te je modnim ovisnicama predstavio još jednu bizarnu torbicu. Njezina glavna i jedina funkcija je za pohranu i transport termosice.

Mnogi su se tada pitali zašto bi to itko želio kupiti. Jedni bi to nazvali hirom, a drugi vjerojatno odličnom idejom kada primjerice žurite na posao i u rukama nosite hrpu papira, laptop i sve ono što vam je potrebno da izgurate dan u uredu.

No, ponovno se potvrdilo kako svaka roba ima svog kupca. Ideja modne kuće Louis Vuitton svidjela se dizajnerima španjolskog high street diva Mango, koji su na police svojih trgovina nedugo zatim pospremili sličan artikl.

Mangova torbica od umjetne kože u boji konjaka dizajnirana je za pohranu i transport boce za vodu ili termosice, a cijena je daleko pristupačnija od 13.000 kuna koliko biste trebali iskeširati za model Louis Vuittona te iznosi svega 169,90 kuna.

Mango torba za bocu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Osim na elegantan izgled, iz Manga su mislili i na funkcionalnost torbice. Osim dugačke drške kako biste je mogli nositi oko tijela, što je posebno praktično kada poželite poći u šetnju ili planinariti, iznutra je ušivena i eleastična pasica kako vam boca ne bi ispala tijekom kretanja.

Proizvod zasad nije dostupan u trgovinama u Hrvatskoj, no dobra je vijest da je dostupan online.