ODUŠEVILA FANOVE

Nakon što je Kim pokazala što prolazi zbog psorijaze, još je jedna Kardashianka istaknula nešto sa čime se većina žena suočava

16.08.2019 u 11:48

Bionic
Reading

Tijekom ljetovanja u Italiji slavna reality zvijezda i najstarija sestra iz klana Kardashian odlučila je objaviti fotografiju u kupaćem kostimu, pritom istaknuvši tjelesne nesavršenosti s kojima se brojne žene mogu poistovjetiti

Učeći na primjeru sestre Kim Kardashian West, koja otvoreno govori o dugogodišnjoj borbi sa psorijazom i objavljuje fotografije izgleda svoje kože, 40- godišnja Kourtney Kardashian brojne je fanove oduševila fotografijom u kupaćem kostimu kojim je ponosno istaknula strije tijekom ljetovanja u Italiji.

Spomenuta fotografija objavljena je na Instagram profilu njezine lifestyle stranice Poosh, a fanovima nije dugo trebalo da pohvale izgled 40- godišnje reality zvijezde i činjenicu da se nije odlučila poigrati Photoshopom kako bi uklonila vidljive strije.

'Pozdravljam činjenicu što si odlučila pokazati strije. Lijepo je vidjeti normalno tijelo', stoji u jednom od mnogobrojnih komentara fanova upućenih članici najpopularnije reality obitelji.

Na račun ponosnog isticanja strija u crnom kupaćem kostimu i brojne pozitivne komentare, Kourtney Kardashian odlučila je i sama reagirati napisavši kako obožava svoje 'male pruge'.

  • +8
Kourtney Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia