ŠIŠANJE U IZOLACIJI

Kako frizeri ne rade, slavna pjevačica odlučila je uzeti stvar u svoje ruke, a ovo je rezultat

06.04.2020 u 22:46

Bionic
Reading

Pjevačica Miley Cyrus iznenadila je fanove svojim frizerskim vještinama, ošišavši u izolaciji dečka Codyja Simpsona s kojim je u vezi šest mjeseci

Nakon što je okončala brak s glumcem Liamom Hemsworthom, 27-godišnja pjevačica Miley Cyrus 'pala je' na četiri godine mlađeg kolegu Codyja Simpsona. Par je proteklih mjeseci nerazdvojan, a zajedno provode i vrijeme u izolaciji.

Obzirom da frizerski saloni ne rade te je nemoguće pronaći nekog tko će vas ošišati u ovo doba koronavirusa, pjevačica je uzela stvar u svoje ruke i olakšala muke svom voljenom. Cody je proteklih tjedana u izolaciji poprilično zarastao pa ga je Miley odlučila ošišati uz pomoć aparata za šišanje.

Cijeli postupak pjevač je zabilježio kamerom, a video je postavio na Instagram.

'Čisti rezovi za čisti ocean, rekao bih ja', napisao je 23-godišnji Simpson uz video, sugerirajući da se ošišati odlučio kako bi skrenuo pažnju na organizaciju 4oceans koja proizvodi i prodaje narukvice od recikliranih materijala, a sav prihod od narukvica namijenjen je čišćenju oceana.

Iako se pjevačica uspješno izborila s Codyjevim plavim pramenovima, na sam kraj u pomoć je priskočio profesionalac koji je popravio neravnine i zagladio pjevačevu novu frizuru.

U kasnijem videu Cody je objasnio kako će 4oceans za svako objavljeno šišanje uz priloženi hashtag #CleanCutForCleanOceans iz oceana izvaditi pola kilograma smeća, pozvavši sve svoje pratitelje da učine isto što i on.