zapalile instagram

Najveća u društvu najvećih: Victoria Beckham pozirala u društvu koje svi znaju

13.12.2023 u 21:28

Bionic
Reading

Druženje Cindy Crawford, Victorije Beckham, Christy Turlinton i Helene Christensen nije moglo proći nezabilježeno! Osim što su pokazale da su godine provedene u modi svakako ostavile utjecaj na njihov smisao za odijevanje, djevojke su se dobro zabavile

Victoria Beckham na Instagramu je pripremila throwback u devedesete! Kao članica jedne od najpoznatijih glazbenih skupina fotografirala se uz skupinu djevojaka koje su obilježile modu devedesetih. Pogađate, popularna Beckhamica fotografirala se sa supermodelima Christy Turlington, Cindy Crawford i Helenom Christensen i pokazala kako se sjajno druže.

Zagrljene ljepotice pozirale su ispred božićnog drvca tijekom jednog 'ženskog izlaska' u New Yorku, a s obzirom da moda igra veliku ulogu u njihovim životima jasno je da je baš svaka u sjajnom outfitu!

Christensen je odigrala na već provjerenu crnu kombinaciju s majicom asimetričnog izreza, pripijenim hlačama i kožnim čizmama, a Beckham, Turlington i Crawford odlučile su se za haljine.

Kako slip haljina može sjajno izgledati i u zimskim kombinacijama pokazala je Cindy Crawford odjenuvši smećkastu slip haljinu s čipkom. Ženstvenu je haljinu kombinirala s rokerskom crnom kožnom jaknom, crnim šalom i kožnim čizmama. Odvažno, ali jako cool!

Victoria se odlučila za ljubičastu haljinu s vlastitim potpisom. Satenska haljina obogaćena je naborima u području bokova, a dodatnu dimenziju daje joj povišeni ovratnik i elegantni dugački rukavi. Uz to, nosila je i čizme otvorenih prstiju iz kojih se ove sezone ne skida!

Da ove četiri ljepotice imaju mnoštvo zajedničkih tema otkriva i komentar Christy Turlington koja je komentarom otkrila da je večer bila jako zabavna te provedena u slavljeničkom duhu!

KAIA GERBER

Manekenska senzacija ne izlazi iz New Balance tenisica oko kojih ne prestaje veliki hype

Pogledaj galeriju