bit će hit

Najtraženiji brend 'ružnih' tenisica ima model za kojim će se trendseterice pomamiti ove sezone

21.11.2023 u 19:07

Bionic
Reading

Samo se nekoliko brendova može pohvaliti tako vrhunskim tehnološkim trail tenisicama kao Salomon. Francuski brend nastavlja oduševljavati sve veći broj obožavatelja robusnih tenisica transformirajući par svojih najpopularnijih freestyle čizama za snijeg u izvrsnu trail tenisicu

Brend koji je svojim robusnim tenisicama osvojio čak i vodeće trendseterice današnjice, sada predstavlja ultimativni par tenisica za zimsku sezonu. Riječ je o tenisici XT-6, vjerojatno najpopularnijem Salomonon modelu, a svojim novim izgledom oslanja se na boje i dizajn Salomonovih Launch Lace freestyle čizama za snijeg.

Ograničeno izdanje XT-6 modela ima sve što biste očekivali od Salomonovih tehničkih cipela - Quicklace, EVA jastučiće i mrežasti gornji dio - ali ovaj put sve to dolazi u obliku limitiranih tenisica upečatljive boje inspirirane najpopularnijim i ikoničnim čizma za snijeg.

U biti, ovaj model je interna Salomonova suradnja između Salomon Sportstylea, ogranka brenda usmjerenog na modu, i Salomon Snowboarda, sektora usmjerenog na performanse. To, međutim, ne čini rezultat manje impresivnim i poželjnim od uobičajene suradnje. Osim toga, činjenica da brend može surađivati unutar vlastite kuće itekako je impresivan.

Unatoč tome da ljepotice XT-6 nemaju novu siluetu ili čak ne sadrže nove značajke, činjenica da stižu u boji ograničenog izdanja dovoljna je da postanu vrući predmet želja.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'