MODNA ODVAŽNOST

Najstajliš slavna trudnica ima dobar styling

02.12.2016 u 11:18

Bionic
Reading

Trudnička moda uz slavne holivudske trudnice dobila je sasvim drugačiju dimenziju. No nijedna se ne može usporediti s najstajliš glumicom Blake Lively jer ona i u visokom stadiju trudnoće s nevjerojatnom lakoćom nosi odvažne stylinge

Plavokosa glumica Blake Lively svojim je netipičnim trudničkim stilom oduševljavala i u prvoj trudnoći, a sad, dok nosi drugo dijete, otišla je korak dalje.

'Toliko sam se promijenila u prvoj trudnoći da nisam još htjela mijenjati i način na koji se odijevam. Zapravo uopće nisam kupovala trudničku odjeću, samo sam nosila rastezljiviju odjeću i nisam kopčala zadnji gumb na hlačama, a nosila sam duže majice pa se to nije moglo vidjeti', rekla je Blake nakon prve trudnoće nakon koje je prije godinu i pol dobila kćerkicu James.

Za gostovanje u televizijskoj emisiji 'The Tonight Show' 28-godišnja glumica odjenula je pomalo pomaknutu crno-bijelu haljinu s potpisom modne kuće Emanuel Ungaro. Haljina iz ovogodišnje proljetne kolekcije midi je dužine i ukrašena cvjetnim aplikacijama, a donji, plisirani i bijeli dio izrađen je od tankog konca, dok je gornji dio prilično izazovan zahvaljujući crnim remenima koji otkrivaju dio trbuha i naglašavaju dekolte.

No Blake je, kao i obično, ovu prilično hrabru kreaciju nosila sa zavidnim samopouzdanjem, a styling je zaokružila upadljivim sandalama s potpisom Christaina Louboutina i metalik zlatnom clutch torbicom. Poput prave dive, kosu je ostavila raspuštenu u dugim valovima. I ovoga je puta zaobišla modno pravilo manje je više i styling nadopunila efektnim nakitom, brojnim prstenjem i narukvicama, čime se pohvalila i na Instagramu.

Up close and purse-onal for #CafeSociety movie week ?????? (I was born to make dad jokes.)

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on


No lijepa glumica priznaje da inače ne izgleda ovako: 'Ne nosim u stvarnom životu perje i trenirke od kašmira', kaže glumica i dodaje da joj godi titula ikone stila, ali i da joj je sve to čudno i zbunjujuće. Poznata je po tome što sama bira svoje stylinge, a priznaje da ne razumije zašto je to svima čudno.

'Pa svatko na svijetu sam slaže svoje kombinacije. Probude se ujutro i sami odaberu odjeću koju će obući. To nije ništa drugačije od ovoga što ja radim', kaže glumica i dodaje da se smatra pravom sretnicom jer ima direktan ulaz kod najpoznatijih svjetskih modnih dizajnera.

...I clearly don't deserve this special treatment.

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on