ZA PETICU

Najstajliš mama Pippa Middleton pokazala zavidnu liniju u kaputu koji nikad neće izaći iz mode

18.12.2019 u 10:43

Bionic
Reading

Pippa Middleton Matthews, mlađa sestra vojvotkinje, ponovno je dokazala svoj nepogrješivi osjećaj za stil u šetnji sa svojim sinčićem Arthurom

Nakon što je prvi put postala mama malenog dječačića koji je u listopadu navršio godinu dana, Pippa je vrlo brzo istopila trudničke kilograme i pokazala zavidnu liniju.

Kako je i u trudnoći bila vrlo disciplinirana i pazila na prehranu, zgodna brineta nije imala puno problema s povratkom na staro pa je s lakoćom 'uletjela' u odjeću koju je nosila prije nego je postala majka.

  • +5
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pippu Middleton Matthews u stopu prate fotografi gdje god da se pojavi pa im nije promaknula prilikom šetnje londonskim ulicama.

Za ovu se prigodu, Pippa (36) odlučila za casual kombinaciju koja joj je sjajno pristajala.

Siva dolčevita, tamne traperica i skupocjene bijele tenisice s potpisom prestižnog Jimmyja Chooa, odličan su odabir za svaki dan, a Pippa koja se može pohvaliti odličnim modnim odabirima, ovaj je uspjeli look zaokružila kraćim kaputom s vezivanjem u boji burgundca (Banana Republic).

Pippa je ovaj prekrasni kaput prvi put nosila još 2015., a radi se o komadu univerzalnog kroja koji slavi ženstvenost i može se nositi i s hlačama, ali i suknjama i haljinama.

ZGODNA MAMA

Naprosto uživa u majčinskoj ulozi: Pippa Middleton u šetnji sa sinčićem ne skida osmijeh s lica

Pogledaj galeriju

Ova tamnocrvena nijansa svake se jeseni i zime vraća na modnu scenu, a odlično se sljubljuje s neutralnim tonovima i podjednako lijepo pristaje i brinetama i plavušama.

Ovakvi modeli kaputa, smatraju modni znalci, neprolazni su komadi koji nikad neće izaći iz mode, a nećete pogriješiti niti ako se odlučite za neutralne nijanse poput sive, tamnoplave, smeđe ili crne.

ŠETNJA LONDONOM

Šik mama: Pippa Middleton uživa u šetnji s petomjesečnim sinčićem

Pogledaj galeriju

Kao i uvijek, Pippa je i ovaj cool look začinila omiljenim detaljem: neodoljivom torbicom s potpisom poznatog brenda Aspinal koji vole fashionistice

Inače, Pippa i njezin suprug, financijaš James Matthews svoj privatni život drže daleko od medija pa britanska javnost još nije stigla upoznati malenog Arthura rođenog prošle godine u listopadu.