ODLIČAN ODABIR

Lijepa Olivia klasični komad koji svi imamo u ormaru domišljato uklopila u stajling nadahnut stilom 70-ih

17.12.2019 u 15:28

Bionic
Reading

Američka glumica Olivia Wilde, najpoznatija po ulozi u seriji 'Dr. House', svojim modnim izborima oduševljava kako na crvenom tepihu, tako i izvan njega

Zgodna partnerica slavnog komičara Jasona Sudakisa s kojim ima dva sina, kad je u pitanju moda gotovo nikad ne griješi, a mnogim je fashionisticama nepresušan izvor inspiracije jer voli kombinacije koje su nadahnute retro stilom nekih prošlih vremena, osobito 60-ih i 70-ih.

Lijepu glumicu tako ćemo u slobodno vrijeme najčešće sresti u ležernim outfitima poput traperica, hoodieca ili tenisica, a velika je ljubiteljica prirodnog no make up looka.

Čak i kad je na crvenom tepihu atraktivna glumica nikad ne igra na kartu jeftinog seksepila ili preizazovnih stajlinga te je pravo osvježenje.

  • +6
Olivia Wilde Izvor: Profimedia / Autor: Robin Platzer/Twin Images / ddp USA / Profimedia

Olivia je ostala vjerna svom stilu i na svečanosti pod nazivom Berggruen Prize Gala u New Yorku gdje je ponovno bila odjevena za svaku pohvalu.

Iako all black kombinacije katkad mogu biti dosadne, zgodna glumica iskombinirala je maksi suknju od satena s crnom dolčevitom, omiljenim komadom koji ove sezone ponovno doživljava svoje zvjezdane trenutke.

Odličan spoj vješto je nadopunila zanimljivim remenom, platforma sandalama i s nakitom u retro stilu. Lijepa frizura i decentan make up uklopili su se bez greške u ovaj stajling za čistu peticu, atraktivne glumice koja se ove godine okušala i kao redateljica.

Za svoj prvijenac, teen film 'Booksmart' dobila je mnoge pohvale, a zanimljivo je kako se u manjoj ulozi pojavljuje i njezin partner Jason.