ZVIJEZDA FILMA 'BOMBSHELL'

Nosi li išta ispod odijela? Charlize Theron ukrala svu pozornost na crvenom tepihu

17.12.2019 u 19:16

Bionic
Reading

Nakon svečane premijere u Los Angelesu, postava filma 'Bombshell' na čelu s 44-godišnjom oskarovkom Charlize Theron zaputila se u New York

Iako joj društvo na crvenom tepihu nisu činile kolegice Nicole Kidman i Margot Robbie, njihov izostanak slavna Charlize Theron nadoknadila je pozirajući na crvenom tepihu s muškim kolegama, scenaristom Charlesom Randolphom, redateljem Jayem Roachom i glumcem Johnom Lithgowom koji u filmu 'Bombshell' utjelovljuje lik Rogera Aliesa, osnivača i direktora američke medijske kuće Fox News.

Za posebno blistanje na crvenom tepihu Charlize je angažirala dobro znani tim stilista na čelu s Leslie Fremar koja je svoju slavnu klijenticu ovoga puta odjenula u elegantnu kombinaciju savršeno skrojenog bijelog odijela i crnog kaputa s pončo rukavima.

Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Patricia Schlein / StarMax / Profimedia

Kao što se moglo preptpostaviti od dugogodišnjeg zaštitnog lica Diorovog parfema J'adore, CharlizeTheron i ovoga puta zablistala je u komadima s potpisom ove poznate francuske kuće, a pravu dozu seksepila osigurala je nošenjem sakoa s dekolteom u prvom planu.

Modnog pravila 'manje je više' stilistica Leslie Fremar i Charlize pridržavale su se začinivši stvoreno izdanje decentnim naušnicama i crnom Diorovom pismo torbom, dok je odabir obuće pao na klasične salonke lakirana sjaja.

Za prigodan make-up i ovoga se puta pobrinula vizažistica Sabrina Bedrani naglasivši prirodnu ljepotu Charlize dok je frizerska stilistica Jenny Cho njezinu platinasto plavu kosu predstavila u zalizanoj formi.