JUICY M, 15. LIPNJA

Najsočnija svjetska DJ-ica u Green Goldu

07.06.2013 u 18:16

Bionic
Reading

Juicy M, jedna od najpoželjnijih svjetskih DJ-ica, 15. lipnja dolazi u Green Gold Club

Nastupala je sa  zvijezdama kao što su Black Eyed Peas, Backstreet Boys, Jay Sean, Willow Smith, Afrojack, Skrillex, otvarala je među ostalim i filmski festival u Cannesu, a sada stiže u Green Gold Club.

Ona je Juicy M i jedna je najuspješnijih i najpoželjnijih ženskih DJ-ica. Ne propustite novi vatreni party Green Gold Summer Festa uz DJ Juicy M, u subotu, 15. lipnja u Green Gold Clubu

Glazbeni stil Juicy M može se opisati kao ritmična eksplozija hip hopa, electro housea i popa, a dosada su ga slušali posjetitelji najboljih klubova u više od pedeset država svijeta!

Glazbena turneja DJ Juicy M u protekle dvije godine i više je nego impresivna. Nastupala je na četiri kontinenta u najvećim noćnim klubovima i festivalima - 1Oak (New York), Palais Maillot (Paris), M1NT (Šangaj), Nicci Beach (Johannesburg), Wall (Miami), Republiq (Manila), Gatecrasher Festival (Dubai), H2O Full Moon Party (Johannesburg).

Osim glazbenim umijećem, svojom je ljepotom krasila naslovne stranice najpopularnijih svjetskih magazina FHM, Maxim, XXL, Guts i Timeout. Ponijela je i prestižnu nagradu 'World's Sexiest DJ' na svjetskom DJ festivalu u Dubaiju 2011. Ona je jedinstveni spoj glazbene vještine, ljepote i energije na plesnom podiju!

Ne propustite nastup DJ Juicy M u Green Gold Clubu. Osigurajte na vrijeme svoje mjesto putem weba Green Gold Cluba.