ROMANTIČNI RUKAVI

Najšarmantniji proljetni trend kojem je teško odoljeti

29.03.2018 u 13:29

Bionic
Reading

Voluminozni rukavi već su neko vrijeme veliki hit, a modni im znalci predviđaju najveće trenutke slave upravo ove sezone

Ukoliko ste u potrazi za efektnim osvježenjem garderobe, nećete pogriješiti ukoliko u svoje proljetne stajlinge uključite trendi top, košulju, bluzu ili haljinu s puf rukavima koji su se vratili u velikom stilu na modnu scenu.

Puf rukavi koje ponekad nazivaju i tzv. Alice rukavima zbog junakinje knjige 'Alica u zemlji čuda' koja je nosila haljine s upravo takvim rukavima naboranima u području ramena, učinit će i najobičniji top zanimljivim i posebnim.

Da su aspolutni must have ovoga proljeća potvrđuju i stajlinzi slavnih ljepotica koje su rado uskočile u kreacije s ovim šarmantnim rukavima te ih ponosno prošetale na crvenom tepihu.

Zvijezda serije 'Glee' Lea Michele sjajno je iskombinirala bluzu dizajnerice Johanne Ortiz sa svijetlim skinny trapericama i nude stiletticama, dok je Britanka Rosamund Pike izgledala bez greške u bijelom topu Saint Laurenta by Anthony Vaccarello i crnim klasičnim hlačama.

  • +9
Puf rukavi su se vratili Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa i talentirana glumica Lupita Nyong'o odlučila se za zanimljiv svijetloplavi top s puf rukavima Calvina Kleina koji je iskombinirala s uvijek modernom pencil suknjom, a rezultat je cool ženstveni look prikladan i za posao, ali i iznenadni izlazak.

Da će puf rukavi koji su obilježili 80-e, dominirati street styleom ove sezone pokazala je i slavna dizajnerica Stella McCartney koja je početkom godine u svoju jesensko/zimsku kolekciju za 2018. uvrstila i kreacije s predimenzioniranim rukavima. Sama dizajnerica kao i njezine gošće na reviji među kojima i glumica Kate Hudson oduševljeno su prigrlile ovaj novi/stari trend. Kate Hudson, omiljena junakinja romantičnih komedija za tu se prigodu odlučila za neobičan komplet koji je imao puf rukave u nježnoj ružičastoj.

Ako vam se sviđaju ovakve kreacije, iskombinirajte top s puf rukavima s trapericama udobnog kroja podvrnutih nogavica s npr. trendi mule natikačama, a ništa lošije neće izgledati ni uz maksi suknju ili moderne palazzo hlače i tenisice. Slobodno se zaigrajte s kombinacijama i odaberite look u kojem se dobro osjećate te se uklapa u vaš stil.