OLIVIA CULPO

Izgleda kao da je sišla s modne piste iako nosi jedne od najbesmislenijih čizama koje smo vidjeli

29.03.2018 u 11:18

Bionic
Reading

Atraktivna Olivia Culpo, bivša Miss Universe, model, TV prezenterica i glumica, često se nalazi vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih dama, a svaki je njezin stajling osmišljen do posljednjih detalja

Premda je nedavno potvrdila da je prekinula s Dannyjem Amendolom, zvijezdom američkog nogometa, s kojim je bila u vezi nekoliko godina, Olivia je izgledala kao da je upravo sišla s modne piste.

  • +5
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna Amerikanka talijanskih korijena uvijek bira odjevne kombinacije s dozom seksepila. Kako se može pohvaliti besprijekornom figurom, lijepoj brineti sve sjajno stoji, pa čak i visoke čizme iznad koljena s otvorenim prstima.

Ovakvi modeli čizama ili gležnjača otvorenih prstiju već su neko vrijeme in, iako nije baš najjasnije za koje su godišnje doba adekvatna obuća jer je u njima ljeti prevruće, a nisu baš ni za jesen i zimu. Ali tko voli...

  • +9
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Bez obzira na sve, moramo priznati kako ih je Olivia fantastično kombinirala u ovom efektnom dnevnom outfitu i da na njoj izgledaju itekako zavodljivo.

Ljepotica se odlučila za vječiti klasik: crno-bijelu kombinaciju kojom ne možete nikad pogriješiti.

Bijelu trendi haljinu na kopčanje golih ramena sparila je sa spomenutim čizmama, a crnim detaljima - remenom i torbom - zaokružila je ovaj zanimljiv look.

Tajna njezinog stila je, kako kaže, u kombinaciji dizajnerskih krpica i odjeće popularnih high street brendova, poput Zare.

'Volim Zaru jer ima trendi stvari koje izgledaju skupo, a jeftine su. Stilovi dolaze i prolaze, ali Zarine cipele su doista odlične. I izgledaju skupo. Kupujem i u Topshopu i H&M-u, a u posljednje vrijeme volim kupovati i online, preko Pretty Little Thinga', otkrila je jednom prigodom ova 25-godišnjakinja.