GIGI HADID

Najpoželjniji komad sezone: Slavna ljepotica zablistala u jakni od 360 kuna

15.11.2017 u 12:20

Bionic
Reading

Ono što odjene Gigi Hadid budite sigurni da je po posljednjoj modi, čak i ako sve na njoj izgleda nabacano i neplanirano. Slavna ljepotica koja je od tinejdžerskih dana u svijetu mode itekako poznaje trendove i zna kako ih uskladiti, a iskustvo koje je stekla u kombinaciji s njezinom mladosti i ljepotom dozvoljavaju joj da nosi sve što je 'in'

Zahvaljujući njezinom besprijekornom osjećaju za estetiku i odvažnosti kada je riječ o poigravanju modnim trendovima, upravo nam je manekenka Gigi Hadid poslužila kao pravi primjer toga kako nositi najpoželjniju jaknu sezone - model puffer.

Slavna 22-godišnja ljepotica, koja nosi titulu međunarodnog modela godine, itekako zna znanje kada je moda u pitanju, stoga ako ne vjerujete nama kada vam kažemo da je puffer jakna komad koji želite imati u ormaru ove zime, vjerujte njoj.

Pufferi su must have sezone, a pomamu za njima pokrenula je Rihanna te je na Stockholm Fashion Weeku nosila predimenzioniranu ružičastu jaknu dizajnerice Elle Boucht, a kasnije je u Londonu viđena u crnoj pufferici s potpisom Rafa Simonsa.

Za razliku od dizajnerskih jakni koje su većini 'običnih smrtnika' nedostižne, Gigi Hadid odabrala je vatrenocrveni puffer brenda ulične mode H&M-a koji se u trgovinama prodaje po otprilike 360 kuna.

  • +11
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Trendi pernatu jaknu slavna ljepotica je uskladila s donjim dijelom trenirke, bijelom dolčevitom i popularnim martama (1340 kn) koje su ove sezone ponovno u centru pažnje, baš kao i slični modeli kombat čizmi koje su preplavile modne piste i high street trgovine.