GIGI HADID

Zapalila Pariz: Slavna ljepotica mamila poglede u vrućem izdanju

28.09.2017 u 10:07

Bionic
Reading

Na partyju Paris Fashion Weeka u centru pažnje bila je manekenka Gigi Hadid te je plijenila seksepilom. Dugonoga ljepotica oduševila je izazovnom haljinom koja je otkrila njezine najjače adute

Manekenka i model Gigi Hadid snimljena je na ulasku u pariški hotel Salomon de Rothschild, u kojem se održavala večera povodom Paris Fashion Weeka, koja je okupila brojna istaknuta lica iz svijeta mode. Međunarodni model godine 2016. godine plijenila je pažnju u izazovnom izdanju koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

22-godišnja ljepotica blistala je u dugačkoj bijeloj haljini s potpisom Brandona Maxwella. Spektakularna haljina dubokog dekoltea okretala je glave, a zavodljivi prorez na haljini otkrio je ljepotičine duge noge na kojima je izgradila karijeru.

Gigi Hadid in Brandon Maxwell 😍 @celebritystylenews

Objavu dijeli Irmak Hızlıoğlu Gözen (@mytrendline)

Slavna ljepotica uz izazovnu haljinu nosila je zlatne štikle Gianvita Rossija i elegantan nakit kuće Messika Jewelry, dok je svoje plave uvojke svezala u elegantnu zategnutu punđu.

Jedna od najplaćenijih modela današnjice, visoka 179 centimetara, koja krasi naslovnice vodećih svjetskih časopisa i nosi revije najpoznatijih modnih kuća, godišnje zaradi čak devet milijuna dolara, a može se pohvaliti i reklamama za BMW i Evian.

  • +7
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zahvaljujući slavnim roditeljima, bivšoj manekenki Yolandi te građevinaru i umjetniku Mohamedu Hadidu, ali i svojoj iznimnoj ljepoti, Gigi je vrlo brzo krenula uzlaznom putanjom ka samom modnom vrhu, a danas je dio stalne postave Victoria's Secreta.