NOSE GA APSOLUTNO SVI

Najpoželjniji kaput sezone: Predmet žudnje osvojio i slavnu ljepoticu

12.02.2019 u 13:28

Bionic
Reading

Victorijina anđelica Candice Swanepoel plijenila je pažnju na ulicama New Yorka u vrlo chic i trendi stajlingu s naglaskom na najpoželjniji komad sezone - takozvani teddy kaput za kojim već treću sezonu zaredom luduju trendseterice diljem svijeta

Teddy kaputi postali su predmet žudnje žena diljem svijeta, a gotovo da ne postoji istinska trendseterica koja u svojem ormaru ne krije barem jedan primjerak ovog ultra popularnog kaputa. Na popisu slavnih ljepotica koje su vjerne teddy kaputima su i Rosie Huntington-Whiteley, Elsa Hosk, Irina Shayk, Leslie Mann, Gigi Hadid, Hailey Baldwin, ali i brojne domaće ljepotice među kojima je i Severina.

DJEČJEG ŠARMA

Ovaj hit kaput sezone ima pravu vojsku slavnih obožavateljica

Pogledaj galeriju

Popularnom kaputu, koji je naziv dobio po plišanom medvjediću, nije odoljela ni slavni model Candice Swanepoel. 30-godišnja Victorijina anđelica viđena je na reviji Ralpha Laurena, koji je na njujorškom tjednu mode predstavio kolekciju za nadolazeću jesen/zimu 2019., odjevena u trendi bijele paper bag hlače i smeđu vestu.

  • +10
Candice Swanepoel Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna ljepotica stajling je začinila gležnjačama s block petom, velikim bež šeširom s nježnoružičastom satenskom vrpcom i popularnim smeđim teddy kaputom koji je zaludio modne ovisnice.

Ukoliko još uvijek u svom ormaru nemate teddy kaput, zavirite u galeriju i otkrijte atraktivne modele koji krase vješalice popularnih trgovina.

  • +43
Teddy kaputi za svačiji džep Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije