NISU ZA SVAKOGa

Najpoželjniji brend predstavio nove čizme za muškarce koje će voljeti i žene

16.02.2021 u 09:59

Bionic
Reading

Talijanska modna kuća Bottega Veneta ima novu poslasticu za sve ljubitelje mode. Nakon planetarno popularnih gležnjača The Tire, za kojima su trendseterice izgubile glavu, dizajner Daniel Lee predstavio je čizme za muškarce koje će sasvim sigurno priželjkivati i ženski dio populacije

Talentirani dizajner Daniel Lee vratio je stari sjaj uspavanom talijanskom brendu Bottegi Veneti. Sve što Lee predstavi javnosti ubrzo postane pravi hit među trendsetericama, a njegov najnoviji adut su prepoznatljive kožne čizme s predimenzioniranim gumenim potplatom namijenjene muškarcima.

Visoke crne kožne čizme, koje izgledom podsjećaju na hibrid onih planinarskih i ribarskih, tek su nedavno stigle na police trgovina, a već su za oko zapele mnogim modno osviještenim muškarcima, ali i ženama.

Robusne čizme naziva The Bounce dostupne su u veličinama od 40 do 44, a njihova cijena iznosi nešto više od 9000 kuna. Na stranici talijanske modne kuće moguće je pronaći još dva slična, niža modela čizama koje su dostupne u nekoliko boja dok je spomenuti za sada dostupan isključivo u crnoj boji.

Sve što predstavi luksuzna modna kuća Bottega Veneta izazove histeriju zaljubljenika u modu pa uopće ne sumnjamo u to da će jednaka pomama vladati za ovim robusnim čizmama.

Bottegine čizme već nekoliko sezona zaredom proglašene su jednima od najpopularnijih, a među trendsetericama trenutno vlada pomutnja za modelom The Tire - gležnjačama robusnog izgleda s debelim potplatom u nekoliko kombinacija boja, koje u svom ormaru imaju vodeće strane i domaće trendseterice, uključujući pjevačicu Jelenu Rozgu i arhitekticu te suprugu vlasnika Atlantic grupe, Maju Tedeschi. Nedavno smo pronašli jeftiniju verziju ovih ultrapopularnih čizama.