vatrena kolumbijka

Napokon modno briljira: Sofia Vergara prošetala u najpoželjnijoj jakni sezone i s torbicom za kojom svi žude

02.02.2021 u 09:24

Bionic
Reading

Jedna od najplaćenijih dama u svijetu Hollywooda svojim stajlinzima nerijetko se nalazi na meti modnih kritičara, a svojim zadnjim izdanjem u javnosti u znaku hit komada sezone plijenila je pozornost na ulicama Los Angelesa

Uloga temperamentne Glorije u seriji 'Moderna obitelj', osim velikoga iznosa na bankovnom računu, kolumbijskoj ljepotici Sofiji Vergari osigurala je svjetsku slavu.

Poznata 48-godišnja glumica, kada je o modi riječ, rijetko kada briljira. Svoju figuru pješčanog sata često naglašava pripijenim odjevnim komadima, a svojim izborom cipela gotovo svaki put uspijeva umanjiti besprijekoran dojam stajlinga.

Zvijezdu serije 'Moderna obitelj' dežurni paparazzi ovih su dana uočili na ulicama Los Angelesa, na kojima je uspjela 'obrisati' svoje modne grijehe iz prošlosti. Poput brojnih zaljubljenica u modu, ni 48-godišnja Kolumbijka ove sezone nije odoljela toplom modelu pufaste jakne kojim je prepoznatljivu figuru uspjela ostaviti u drugom planu.

  • +5
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njezin odabir pao je na kratku inačicu pufaste jakne u boji konjaka, a koju je naglasila i drugim modnim komadima. Uz majicu uzorka tie-dye kombinirala je prepoznatljivu i iznimno popularnu torbu The Pouch s potpisom talijanskog brenda Bottega Veneta te model izbijeljenih traperica s prorezima i kratkim nogavicama trapez kroja.

Svoje casual stajlinge Vergara nerijetko voli začiniti često upitnim modelima obuće poput 'striptiz-cipela' s platformom ili tenisicama s 'nevidljivom' petom, zbog kojih uspijeva uprskati svaki pomno osmišljeni stajling, no ovoga puta pronašla je njihovu idealnu zamjenu.

Novo izdanje na ulicama Los Angelesa kompletirala je modelom smeđih gležnjača s punom petom u kontrastnoj bež boji, a odabrani model isticao se i detaljem bijele krznene podstave.