TO MOŽE SAMO ONA

Stajling od preko paprenih 60.000 kuna: Maja Tedeschi u Bottegi Veneti od glave do pete ukrala sve poglede na špici

25.01.2021 u 16:01

Bionic
Reading

Sa zimskom kapom i zaštitnom maskom lijepa Maja Tedeschi mislila je da će proći neprimijećeno na zagrebačkom Cvjetnom trgu, no zapazio ju je fotograf tportala. Arhitektica i supruga vlasnika Atlantic grupe Emila Tedeschija plijenila je pažnju u centru Zagreba, zabundana od glave do pete u trenutno najpoželjnije komade sezone, o kojima 'obični smrtnici' mogu samo sanjati

Arhitektica i vlasnica luksuzne trgovine Nord Klassik, koja se bavi prodajom skandinavskog i njemačkog namještaja, velika je ljubiteljica dizajnerskih krpica i mode općenito te se ne boji to i pokazati. 55-godišnja Maja Tedeschi vješto spaja poslovni stil s trendi komadima po zadnjoj modi koji redovito dostižu paprene svote.

Da u svakom trenutku u svom ormaru ima najpoželjnije it komade sezone, Tedeschi je još jednom dokazala. U šetnji zagrebačkom špicom, u društvu svog krznenog prijatelja, arhitekticu i poduzetnicu 'ulovio' je tportalov fotograf, a mi smo na njoj odmah zamijetili must have komade za kojima trenutno žude sve modne ovisnice.

Uspješna arhitektica plijenila je poglede na špici u apokaliptičnom teddy kaputu s predimenzioniranim resama koji nosi potpis trenutno najpoželjnijeg brenda Bottege Venete, a koji povratak u sam vrh modne scene može zahvaliti dizajnerskom čudotvorcu Danielu Leeju.

Popularni kaput spazili smo na brojnim vodećim trendsetericama, no na veliku žalost svih zaljubljenica u modu, mogu si ga priuštiti samo one dame dubljeg džepa, jer njegova cijena iznosi oko 52.200 kuna.

Da stvar bude bolja, Tedeschi je u Bottegi ovog puta bila od glave do pete. Upečatljivi teddy kaput uskladila je s trenutno najpoželjnijim čizmama The Tire, robusnog izgleda s debelim potplatom, koje se na stranici Farfetch prodaju po cijeni od oko 8400 kuna.

O ovim smo čizmama već ranije pisali u nekoliko navrata. Među prvima ih je isfurala manekenka i supruga pjevača Hailey Bieber, koju smo nedavno zapazili u identičnom kaputu, a nedavno ih je u svoj ormar uvrstila i Jelena Rozga. Ako su vam se dopale ove robusne čizme, a nemate novca za njih, nemojte očajavati jer na policama jednog high street brenda pronašli smo sličan model po daleko pristupačnoj cijeni od 449,90 kuna.