TRENDI MODELI

Najpoželjnije cipele sezone osvojile slavne Hrvatice

02.12.2016 u 10:53

  • +3

Cipele od baršuna

Izvor: Pixsell / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Ne tako davno cipele s potpisom Manola Blahnika ili Jimmyja Choa bile su predmet žudnje žena diljem svijeta, ali talijanski dizajner Gianvito Rossi dizajnirao je modele od baršuna koji su osvojili svijet pa i poznate Hrvatice

Djevojke u Hrvatskoj slove za jedne od najljepših u Europi, prate i vole modu, a da mogu, sigurno bi si priuštile zavodljive cipele od baršuna s potpisom Gianvita Rossija.

Njegove cipele postale su statement u svijetu slavnih i bogatih jer ih nose mnogobrojne slavne ljepotice, od Gigi Hadid, preko Penelope Cruz, do Angeline ili Beyonce, ali i naše poznate dame svih generacija.

Pjevačica Jelena Rozga tako se počastila it štiklama otvorenih prstiju i malom okruglom kopčom od tamnocrvenog baršuna. Zgodna Splićanka valjda najpoznatiji model Portofino rado nosi na ženstvene haljine, ali i na nastupima pa se čini da su joj trenutačno najdraže koje ima u ormaru.

Last night.. #zagreb #biticelebritybydamirsehanovic #jelenarozga

Fotografiju objavljuje Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)


Istu hit boju, ali model zatvorenih prstiju ima i po mnogima jedna od najbolje odjevenih žena u Hrvatskoj, odvjetnica Jadranka Sloković. Jesenski poslovni outfit - crno odijelo i bijelu košulju te omiljenu crnu torbicu brenda Louis Vuitton poznata je odvjetnica upotpunila modelom Lorraine

A za gležnjače od trendovskog baršuna i model koji će vjerojatno ove zime biti jedan od najprodavanijih, odlučile su se Iva Šarić Leko i Ljupka Gojić Mikić.

Obje su velike ljubiteljice mode i rado prate trendove pa nije veliko iznenađenje da su se odlučile za hit model.

??

Fotografiju objavljuje Iva Leko (@iva_leko)


Iva Šarić Leko novim cipelama od baršuna u plavoj boji pohvalila se na promociji nove kolekcije Kenzo za H&M održanoj na Cvjetnom trgu prije mjesec dana.

Ljupka Gojić Mikić, i sama dizajnerica koja nosi laskavu titulu najbolje odjevene Hrvatice, oduševila se modelom u upečatljivoj zelenoj boji i odmah ga ludo dobro uparila sa sjajnom haljinom od šljokica i kaputom iz svoje kolekcije

#hoodie #ema #joliepetitebyljupkagojic ??

Fotografiju objavljuje ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)