SA STILOM U SUDNICU

Jadranka Sloković nije odoljela hit cipelama

04.10.2016 u 10:44

Jadranka Sloković

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukić

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih hrvatskih odvjetnica Jadranka Sloković na Županijskom sudu pojavila se u jednom od najtrendi jesenskih komada odnosno hit cipelama od baršuna

Baršun je apsolutni hit ove sezone, posebno kada su cipele u pitanju, i trgovine su preplavili razni modeli, od gležnjača pa sve do dizajnerskih modela, kakav nosi i Jadranka Sloković

Za mnoge jedna od najbolje odjevenih dama u Hrvatskoj jesenski poslovni outfit naglasila je elegantnim i trendi cipelama u boji crnog vina s visokom petom. Uz baršun i kopču koja ide preko rista, cipele Lorraine poznatog dizajnera Gianvita Rossija doista su idealne za bilo koju prigodu u nadolazećim hladnim danima.

Jadranka Sloković uparila ih je uz svoj klasični odabir - crno odijelo i bijelu košulju - te dodala omiljenu malu crnu torbicu također poznatog dizajnerskog brenda Louis Vuitton.

Zelena parka koju je jutros nosila također je jesenski trend koji ćete teško zaobići prošećete li gradom i malo razgledate izloge trgovina.

Uz dobre cipele i torbicu, a to je očito jedno od glavnih pravila nepogrešivog stila Jadranke Sloković, sve ostale krpice mogu izgledati sjajno bez obzira jesu li iz kakvog lanca ulične mode ili skupe trgovine.