NA SVE SU SPREMNE

Najneobičniji beauty trikovi slavnih ljepotica

17.12.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Brojne slavne ljepotice spremne su isprobati razne tretmane kako bi zadržale mladenački izgled, pa tako neke od njih ne prežu čak ni pred tretmanima pijavicama ili pak stavljanju ledenih obloga na lice

Kako bi uvijek imala sjajan i besprijekoran ten Cate Blanchett koristi maslinovo ulje i ulje makadamije. 'Ta ulja su doista dobra za kožu, nanesite jedno od njih na kožu za vrijeme tuširanja i koža će vam blistati', kaže urednica britanskog InStylea. Osim toga, maslinovo ulje ili ulje makadamije možete dodati i u piling pripremljen od grejpa i morske soli, piše dailymakeover.com.

Cameron Diaz i vizažist Gucci Westman poznaju se već punih 16 godina pa tako i nerijetko razmjenjuju make-up trikove. 'Cameron redovito kada želi prikriti prištiće na to područje kože nanese kapljicu-dvije kapi za smanjivanje crvenila očiju. Kapi će, naime, umanjiti crvenilo i otekline na koži', otkriva Gucci.

Demi Moore izgleda nevjerojatno mladoliko za svojih 50 godina, a njezina tajna leži u korištenju – pijavica. Naime Demi se redovito podvrgava tretmanu koji se zove 'detoksikacija pijavicama'. 'Tako se pročišćava krv. Pijavice imaju enzime koji se otpuštaju u tijelo kada vas ugrizu, no zaista malo krvarite, a zdravlje se optimizira. Ovaj tretman detoksira krv, ali i cijeli organizam', otkrila je Demi svojevremeno u showu Davida Lettermana.

Tridesettrogodišnja glumica Kate Hudson sjajnu kožu na licu održava uranjanjem lica u posude ledene vode. 'Svaki dan uronim lice u hladnu vodu i postupak ponavljam koliko želim ili mogu izdržati', kaže Kate.

Sienna Miller slično kao i Kate Hudson prakticira 'ledeni tretman', no na njega odlazi kod svoje kozmetičarke Une Brennan u London. 'To je prilično intenzivan tretman. Kozmetičarka mi na lice stavlja maske od leda koje toliko znaju biti hladne da pomisliš kako će ti mozak otkazati. No nakon tog tretmana doista izgledam sjajno', kaže Sienna.

Ljepotica Salma Hayek velika je pobornica detoksikacije. 'Pijem sokove za detoksikaciju već punih 15 godina. Kada prođe treći dan detoksikacije, koža mi doslovce blista', kaže Salma.

Glumica Sandra Bullock kožu na licu održava hranjivom kremom koja se inače koristi za mazanje bebine guze. 'Stavljanje kreme za bebine guze ispod očiju moj je najbolji beauty trik. Naime, tako mi se ne pojavljuju bore ispod očiju', otkriva Sandra.