NE ZNA ZA POGREŠKE

Najljepša žena svijeta sako s potpisom omiljenog brenda uklopila u idealan proljetni stajling

09.04.2019 u 12:42

Bionic
Reading

Glumica i bivša Miss svijeta Priyanka Chopra svakim svojim pojavljivanjem u javnosti oduševi nas svojim modnim vještinama. Lijepa Indijka jedna je od onih žena koje ne znaju za pogreške kada je moda u pitanju, a nedavno su je paparazzi 'ulovili' u još jednom odličnom stajlingu, idealnom za tople proljetne dane

Nakon raskošnog trodnevnog vjenčanja u Indiji, glumica i bivša misica Priyanka Chopra vratila se u Los Angeles, gdje je s novopečenim suprugom, glazbenikom Nickom Jonasom, kupila luksuznu vilu koja se procijenjuje na 43 milijuna kuna. Lijepa Indijka neko je vrijeme odmarala u Miamiju, gdje je slavni pjevač sa svojom braćom snimao novi video spot, a potom su prije nekoliko dana zajedno viđeni u New Yorku.

Glumica se vratila poslovnim obavezama, a slobodno vrijeme iskoristila je za brzinsko feniranje u frizerskom salonu, gdje su je paparazzi snimili u još jednom besprijekornom modnom izdanju. 36-godišnja Indijka, najpoznatija po ulogama u seriji 'Quantico' i dugoočekivanom filmu 'Spasilačka služba', plijenila je pažnju u idealnom proljetnom stajlingu koji je među trendsetericama u posljednje vrijeme postao modni imperativ.

  • +15
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivna brineta odjenula je chic traperice ravnog kroja i širih, skraćenih nogavica te običnu bijelu majicu, a cjelokupan stajling začinila je narančastim sakoom s potpisom popularnog high street brenda Mango, čija cijena iznosi oko 850 kuna.

Sako u jarkoj boji slovi za najpoželjniji komad sezone, a upravo ovakav sako u efektnoj narančastoj boji najradije bira i omiljena hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović, koja je nedavno za tportal odabrala pet vječnih komada koji se mogu isfurati na sto načina.