'TO NIJE ISTINA'

Priyanka Chopra ušutkala glasine o sukobu s Meghan Markle

22.03.2019 u 19:53

Bionic
Reading

Slavna indijska glumica Priyanka Chorpa napokon je odlučila progovoriti o 'sukobu' s bliskom prijateljicom Meghan Markle nakon što je odlučila propustiti njezinu zabavu u New Yorku organiziranu povodom dolaska prinove

Prilikom gostovanja u emisiji voditelja Andyja Cohena 36- godišnja indijska glumica progovorila je o medijskim glasinama da je odlučila propustiti darivanje djeteta Meghan Markle zato što se vojvotkinja od Sussexa nije pojavila na njezinom indijskom vjenčanju s glazbenikom Nickom Jonasom krajem prošle godine.

  • +6
Priyanka Chopra i Nick Jonas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što ju je obožavatelj upitao jesu li glasine o njezinom sukobu s Meghan Markle točne, Priyanka ih je potpuno negirala. Glasine o uzdrmanom odnosu indijske glumice i vojvotkinje od Sussexa započelu su nedugo nakon Meghanina vjenčanja s britanskim princom Harryjem u svibnju prošle godine.

  • +16
Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se Priyanka pojavila na Meghaninom vjenčanju, njezino vjenčanje u Indiji Meghan je odlučila preskočiti. Na velikoj njujorškoj zabavi ususret dolaska novog člana britanske kraljevske obitelji, indijska glumica nije se pojavila zbog čega su glasine o njihovom sukobu postale još izraženije.

  • +18
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

O svom nedolasku na Meghaninu zvjezdanu zabavu u New Yorku, Priyanka Chopra se ogradila tvrdeći kako zbog poslovnih obaveza u Los Angelesu na njoj nije mogla prisustvovati.

Is Priyanka Chopra-Jonas Upset With Meghan Markle? | WWHL Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube