MARGOT ROBBIE

Najljepša holivudska plavuša prošetala u haljini vrijednoj 80 kuna

05.02.2018 u 11:52

Bionic
Reading

Margot Robbie gdje god se pojavi plijeni pažnju svojim atraktivnim izgledom i modnim kombinacijama, a čak i kada nije riječ o pojavljivanju na crvenom tepihu, holivudska ljepotica nikad ne razočara. Atraktivna glumica viđena je u Los Angelesu u haljini popularnog high street brenda koja se trenutno prodaje po cijeni od 80 kuna

Najljepša holivudska plavuša, kako joj mediji tepaju, nije promaknula oštrom oku paparazza koji su je uhvatili u šetnji losanđeleskim ulicama u društvu prijateljice. Djevojke su posjetile liječničku ordinaciju, pa se nadamo da je sa slavnom glumicom sve u redu.

Zvijezda filmskih hitova 'Vuk s Wall Streeta' i 'Odred otpisanih' sramežljivo je koračala ulicom, skrivajući pogled od fotoobjektiva, no nismo mogli ne primijetiti kako je omiljena holivudska plavuša ponovno izgledala chic u jednostavnom lepršavom stajlingu, idealnom za tople proljetne dane koji su pred nama.

  • +16
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

27-godišnja glumica zablistala je u maloj crnoj Zarinoj haljini spuštenih ramena koja se trenutno prodaje po sniženoj cijeni od 80 kuna. Atraktivna haljina na Zarinim je stranicama već rasprodana, no popularni high street brend uskoro bi trebao obnoviti zalihe, stoga pomno pratite kada će ponovno biti dostupna ukoliko želite kopirati stajling lijepe glumice.

Uz lepršavu haljinu, Margot je kombinirala crnu slamnatu torbu i smeđe natikače od brušene kože s efektnom okruglom petom s potpisom luksuznog brenda Gray Matters, koje se prodaju po cijeni od 3135 kuna.