MARGOT ROBBIE

Najljepša holivudska plavuša zadivila u seksi bijeloj haljini

24.01.2018 u 11:19

Bionic
Reading

Australska glumica Margot Robbie, ove godine nominirana za nagradu Oscar u kategoriji najbolje glavne glumice za sjajnu ulogu u filmu 'I, Tonya' ostavila je bez daha odabirom haljine za premijeru tog filma u Sydneyju

Lepršava haljina od satena s dubokim dekolteom koja ne trpi nesavršenosti bila je odličan odabir za prelijepu glumicu koju smo upoznali u filmu 'Vukovi s Wall Streeta' u društvu Leonarda DiCaprija.

Od tad, ova lijepa plavuša samo niže filmske uspjehe, a modni kritičari redovito hvale njezin osjećaj za stil jer su njezini stajlinzi samo za pohvalu.

  • +8
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Margot rijetko kad griješi na crvenom tepihu što je dokazala i odabirom maksi haljine u bijeloj boji koju potpisuje Michael Lo Sordo.

  • +16
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna ljepotica koja je odigrala sjajnu ulogu u filmu o vrlo talentiranoj, ali problematičnoj zvijezdi umjetničkog klizanja, Tonyji Harding, ponovno je potvrdila kako je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama. Prelijepa 27-godišnjakinja ženstveni je stajling upotpunila odličnim make upom i zanimljivom pundžom ukrašenom srebrnim kopčama – ringovima koji su dali poseban štih. Margot nije pretjerivala s detaljima pa je outfit zaokružila dijamantnom narukvicom i štiklama s detaljima metalic sjaja.

  • +13
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Margot se za Oscar natječe u društvu jakih imena: Sally Hawkins (The Shape of Water), Frances McDormand (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), Saoirse Ronan (Lady Bird) i Meryl Streep (The Post).

Za ulogu u biografskom filmu 'I, Tonya', lijepa plavuša je već osvojila nominacije za najprestižnije nagrade - od Zlatnih globusa, preko Screen Actors Guild Spirits pa sve do Film Independent Spirit Awards. A hoće li se dokopati najprestižnijeg kipića u svijetu filma, znat ćemo 4. ožujka kad će se održati ceremonija dodjele nagrade Oscar. 

Inače, glumica je u ranijem intervjuu otkrila da je snimanje tog filma bilo vrlo naporno u emocionalnom smislu budući da je Tonya bila  u braku s Jeffom Gilloolyjem, koji ju je zlostavljao, a šest je mjeseci proveo u zatvoru nakon što je napao njezinu suparnicu, klizačicu Nancy Kerrigan i njezinu majku.