svi je žele

Najljepša haljina Victorije Beckham: Tako laskava i chic, skriva trbuščić i stanjuje struk

24.10.2023 u 09:54

Bionic
Reading

Dizajnerica je na događanju u Miamiju zablistala s laskavom midi haljinom s nabranim detaljima u struku koja bi vrlo lako mogla biti i odlična izbor za chic i jednostavnu vjenčanicu

Bila organizatorica zabave ili tek gošća, Victoria Beckham uspijeva privući pozornost na svim događanjima na kojima se nađe, a ni ovaj posljednji, održan proteklog vikenda u Miamiju, nije bio iznimka. Čak ni Antonella Roccuzzo, supruga proslavljenog argentinskog nogometaša Lea Messija, nije uspjela zasjeniti dizajnericu koja je ovom prilikom odabrala laskavu bijelu haljinu koja bi mogla biti inspiracija mladenkama u jesen/zimu 2023./24.

Victoria Beckham odlučila se za haljinu midi kroja boje slonovače s potpisom vlastitog modnog brenda. A haljine je imala sve 'pobjedničke' značajke - od lagane i fluidne tkanine, širih kratkih rukava, okruglog izreza sprijeda i izreza u obliku slova V na leđima do najupečatljivijeg dijela u obliku nabranog materijala na prednjem dijelu koji stvara odličan vizualni efekt ravnog trbuha te sužava struk. Tako efektno i laskavo!

Salonke od prozirnog PVC-a s crnim detaljima i dvostrukim remenčićima oko gležnja upotpunile su izgled britanske dizajnerice koja je još jednom održala lekciju iz stila i potvrdila da je 'manje je više' njezino najveće obilježje.

Inače, sama haljina dostupna je za 990 eura na web stranici Victorije Beckham u ovom laskavom tonu boje slonovače, a vrlo lako može riješiti problem izbora odjeće za poseban događaj ili čak biti vjenčani look za one koji traže nešto suptilno i posebno chic za civilnom vjenčanje. Haljina najviše pažnje privlači laskavim dizajnom dobro pristaje uz figuru i laska svim vrstama silueta.

A otkako ju je Victoria Beckham početkom godine predstavila na modnim pistama, mnoge su se slavne osobe odlučile za nju u drugim bojama. Nosila ju je Eve Longorie, ali i kraljica koja je odabrala model u zelenoj boji za svečanu večeru održanu dan prije krunidbe Charlesa III za kralja Engleske. A istu tu haljinu u zelonoj boji nosila je i Bella Hadid, Kendall Jenner i sama Victoria.