prevlast crvene

Ni Victoria Beckham nije odoljela boji sezone, a nosi ju savršeno

13.10.2023 u 22:08

  • +3

Victoria i David Beckham

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Victoria i David Beckham u dokumentarcu su pokazali da su jedan od najsložnijih parova, a večernjim izlaskom u New Yorku potvrdili su svoj status 'najstylish' para

Ove jeseni vlada apsolutna dominacija crvene boje, a možemo ju vidjeti u kolekcijama svih vodećih modnih brendova. Ova boja koja simbolira strast, ljubav i opasnost posve je obuzela modne entuzijastice, a tako i Victoriju Beckham koja je u New Yorku još jedanput pokazala da vješto barata trendovima.

Crvenu boju odlučila je objeručke prihvatiti pa je tako zablistala u crvenoj satenskoj haljini i crvenim sandalama s tankim remenčićima. Ipak, nije riječ o tako jednostavnoj kombinaciji! Nemojmo zaboraviti da pričamo o outfitu Victorije Beckham!

Elegantnu satensku haljinu dubokog dekoltea i asimentričnog poruba 'podigli' su ukrasi od bijele čipke u obliku elegantnih cvjetova, a kombinaciju je 'začinila' crnim mrežastim hulahopkama. Zanimljiva je i stražnja strana haljine koja dubokim izrezom ostavlja gola leđa.

Zanimljivo je primijetiti da vrlo sličnu haljinu možemo pronaći i u njezinoj vlastitoj kolekciji, no ova koju je Victoria prošetala New Yorkom nešto je elegantnija i duža. Je li Victoria prekrojila vlastitu haljinu ili je riječ o novom modelu?