sve joj stoji

Nitko ne nosi uske hlače poput Victorije Beckham: Evo kako ih nositi na chic način

20.10.2023 u 11:20

Bionic
Reading

Victoria Beckham već se u devedesetima nametnula kao ikona stila, a na posljednjoj ovogodišnjoj domaćoj utakmici Inter Miamija pojavila se u uskim hlačama pokazavši koliko chic mogu izgledati

U posljednje vrijeme radije biramo široke hlače jer smo shvatili da nam one pružaju veću dozu udobnosti, a i s vremenom smo ih naučili kombinirati da izgledaju nevjerojatno stajliš. Vidjeti nekog da nosi uske hlače (a da nije Brigitte Macron), vrlo je rijetko, ali Victoria Beckham pokazala je kako ih kombinirati na chic način koji nas tjera da još jednom promislimo želimo li ih posve izbaciti iz garderobe!

Bivša Spajsica ponosno je bodrila svog supruga Davida dok su u srijedu gledali posljednju utakmicu Inter Miamija MLS sezone protiv Charlotte FC u Fort Lauderdaleu, a onima koji preferiraju modu nad sportom za oko je zapela njezina odjevna kombinacija!

Za sportsku je večer Victoria odjenula uske crne hlače koje su naglasile njezine duge vitke noge, a njihovu je vitkost dodatno naglasila oversized crnim sakoom. Nosila ga je zakopčanog pa je izrez činio duboko otvoren dekolte, a njezin outfit bio je elegantan i vizualno efektan. Od nakita se istaknuo i zlatni sat na ruci te torbica crne boje.

Kosu je nosila raspuštenu, kao što ju u zadnje vrijeme često stilizira.

Roditeljima su se na stadionu pridružila njihova mlađa djeca, 18-godišnji sin Cruz i 12-godišnja Harper Seven koja se, za razliku od majke, ipak odlučila za široki model traperica.

Harper Seven i David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia