modni jackpot

Najlaskaviji jesenski trend: U ovim hlačama noge će izgledati beskrajno duge

16.10.2023 u 14:28

  • +4

Abbey Clancy

Izvor: Profimedia / Autor: RAW IMAGE LTD / GOFF PHOTOS / MATTPAPZ / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Jeste li oduvijek maštali o beskrajno dugim nogama? Ovaj modni komad baš tako djeluje, barem vizualno. Naime, jednom kada se uvjerite u stilske mogućnosti laskavih sivih hlača širokih nogavica, više nećete izlaziti iz njih

Obožavamo odjeću koja je jednostavna i potpuno chic u isto vrijeme. Ako pri tome uspješno prikriva problematična područja, onda se radi o modnom jackpotu. A upravo je takav aktualni modni trend za ovu jesen i zimu.

Ono što vam zasigurno treba ove sezone su visoko izrezane, sive plisirane hlače svestran su modni izbor za svakodnevne modne kombinacije koje dočaravaju beskrajno duge noge.

Siva je definitivno boja sezone jesen/zima 2023. kojom i dalje dominira trend tihog luksuza. A u to su se sjajno uklopile sive plisiran hlače kao vrhunski modni komad s luksuznim vibracijama.

Da bi sive hlače pripadale ovom nedvojbenom trendu moraju biti visokog kroja i imati široke, duge nogavice. Voditeljica Abbey Clancy najbolji je dokaz da ovaj kroj hlača nije samo iznimno elegantan, već i vizualno izdužuje noge. O da, sada definitivno prihvaćamo ovaj modni trend koji noge čini tako laskavo dugima.

Voditeljica Abby Clancy prošetala se u efektnoj modnoj kombinaciji središtem Londona te pokazala kako ove hlače treba stilizirati da bi se dodatno pojačao efekt beskrajnih nogu. Tako sive plisirane hlače kombinira sa špicastim salonkama - inače, hit cipelama aktualne sezone - koje, osim špičastih kapica, nestaju ispod širokih nogavica i time dodatno izdužuju noge. Stajling je upotpunila i sa skraćenim sivim puloverom, a fokus je stavila na visoki struk plisiranih hlača, što je također stvorilo vizualno izduljeni izgled.

Naravno uz ovakve hlače jednako dobro će izgledati i košulje i uski topovi. A važno je da pri tome gornji dijelovi budu uvučeni u rub hlača kako ne bi odvlačili pažnju s visokog struka.

  • +9
Sive hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo