osvajaju modnu scenu

Ove laskave retro traperice bit će veliki jesenski trend

07.10.2023 u 15:35

Bionic
Reading

Traperice su nezamjenjiv dio jesenskog modnog ormara, a ove sezone svakako vam treba barem jedan klasičan i jednostavan par širokih nogavica

Klasični krojevi traperica trenutno su sve traženiji. Skinny je ponovno cool, a ravni modeli već su nekoliko sezona na listi najpoželjnijih. Nenametljive hlače savršeno se uklapaju u svakodnevne stajlinge, istovremeno izgledajući ležerno i chic.

Traperice lepršavih nogavica također se vraćaju na modnu scenu uz sve veću potražnju za klasičnim modelima, a pretraživanje hlača pomoću Googlea trenutno je ponovno na vrhuncu. Dovoljan je to razlog da pobliže promotrimo trendi traperice za jesen 2023.

Ove laskave retro traperice bit će jesenski trend

Zaboravite flower power i hipi pokret iz 1970., traperice ove jeseni su znatno strože, gotovo uštogljene. Dominiraju široke nogavice, ali u vrlo klasičnom stilu. Nogavice su i duge te su hlače tamne nijanse, najčešće u sivoj ili crnoj boji.

Retro traper – kako ga kombinirati u jesen 2023.

Hrabra retro vibra lepršavih traperica bit će dovedena do ekstrema u jesen 2023. Klasične traperice kombinirajte s komadima iz 70-ih, kao što su bluze s mašnom, dolčevite, kaputi boje devine dlake i kožne jakne.

Za ultimativni prijelazni look kombinirajte pulover s dolčevitom, klasični baloner u bež boji i gležnjače na špic, što je vrlo trendi obuća uz traperice širokih nogavica. Uz sako, košulju i cipele, tamna boja trapera pristaje čak i poslovnom looku.

Jedno je sigurno: traperice lepršavih nogavica imaju sve što je potrebno da postanu apsolutno omiljene hlače ove jeseni.

  • +2
Retro traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo