SANDRA PAOVIĆ

Najdraži rođendanski dar mi je što me niste zaboravili

15.04.2011 u 15:24

Bionic
Reading

Naša stolnotenisačica, koja je u prometnoj nesreći u Francuskoj prije nešto više od dvije godine ostala paralizirana, danas je u zagrebačkom hotelu Four Points by Sheraton Panorama proslavila svoj 28. rođendan pred širim krugom uzvanika, kojima se za najljepše želje revanširala – s nekoliko udaraca ping-pong loptice

Uz predstavljanje 14-minutnog dokumentarca Jure Ozmeca '70 godina stolnog tenisa u Hrvatskoj: od Žarka Dolinara do danas' i predstavljanja novih dresova naše ženske i muške stolnoteniske reprezentacije marke Butterfly, najiščekivaniji trenutak današnje svečanosti bilo je obraćanje nazočnima rehabilitirane tenisačice. Njezinih nekoliko nespretnih koraka do improvizirane bine popraćeno je burnim aplauzom.

'Najdraži dar mi je što su se svi meni važni ljudi okupili u ovolikom broju i nisu me zaboravili iako je od moje nesreće prošlo više od dvije godine. Ovo je za mene stvarno veliko iznenađenje!' ozareno je prokomentirala i pozvala 'umirovljenog' kolegu, Zorana Primorca, da 'prebace par loptica'.'Nije to premijera, znam to učiniti s dečkom koji također igra stolni tenis', povjerila nam je. No, to je, kaže, kraj njezinim ambicijama što se tiče aktivne igre u tom sportu.


'Granice ipak postoje. Činjenica je da sam imala ozlijeđenu leđnu moždinu i živci su mi tada oštećeni, pa je dobro da uopće hodam, na štakama. No, nadam se da ću ostati u sportu, prije svega stolnoteniskom, pa sam oko toga u pregovoru sa Savezom i HOO-om', kazala nam je o svojim ambicijama za budućnost Sandra Paović.

Među čestitarima našao se i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić kojemu, rekao nam je, ni na trenutak nije došao u pitanje dolazak na rođendan, bez obzira na nezgodan dan, obilježen izricanjem prvostupanjske presude trojici hrvatskih generala u Haagu. Prigodno, poželio joj je u prvom redu - zdravlje.