NOVOGODIŠNJI PROVOD

Najbolji zvjezdani party stilovi

31.12.2008 u 14:00

Bionic
Reading

Boho ili rock šik? Disko ili glamur? Svaka zvijezda ima svoj stil za novogodišnji doček, otkrijte koji vam se najviše sviđa

Glamurozni stil omiljen je britanskoj ljepotici Cheryl Cole. Ovakav stil podrazumijeva uredno ispeglanu kosu, po mogućnosti podignutu u glamuroznu punđu ili visoki rep, a preporučuju se i raznorazni ukrasi, poput blještavih ukosnica. Šminka mora biti maksimalno u službi isticanja ljepote – ni premalo ni previše. Cheryl rado ističe oči mačkastom šminkom, s obaveznim dodatkom umjetnih trepavica u vanjskom kutu oka. Usne su neutralne boje, a obrazi tamno ružičaste.

Sophie Ellis Bextor je disko kraljica! Ovakav look namijenjen je odvažnijim ženama koje se ne boje poigravati bojama. Usne su jarko crvene ili naglašeno pink, a sjenila na očima zelena, plava, ljubičasta. Da biste upotpunili izgled disko kraljice, obavezno namažite nokte lakom veselih boja.

 

Boho šik kakav voli Sienna Miller karakterizira tzv. 'nude look'. Riječ je o sasvim prirodnom izgledu, bez mnogo boja i kozmetičkih dodataka kao što su npr. umjetne trepavice. Usne u bež nijansi, blago naglašeni obrazi boje breskve, neutralno sjenilo i maskara, to je sve što se traži!


Klasični seksi rokerski look omiljen je modnoj ikoni Kate Moss. Budući da takav izgled ne zahtijeva osobito preciznu šminku, ne morate brinuti o tome kako ćete izgledati 'jutro poslije'. Oči su jako naglašene tamnim sjenilom i olovkom, s time da je obavezno na gornji kapak nanijeti crni tuš. Na obraze se nanosi malo tekućeg rumenila ružičaste boje i – to je to! Na usnama tek prozirno sjajilo.


Katy Perry
izgleda kao bombončić, a takav je i njezin party look. Mnogo ružičaste šminke, svijetla put, umjetne trepavice, sjajilo za usne. Obavezan dodatak – cvijet u kosi!

Indie look omiljen je Alexi Chung. Mješavina boho i rock šika, ovakav izgled također zahtijeva naglašavanje očiju zemljanim tonovima, npr. smeđom ili maslinasto zelenom. Usne su 'gole', a obrazi blago naglašeni bronzerom ili rumenilom boje breskve.