ZA SVAKU SITUACIJU

Najbolje seks poze s obzirom na veličinu penisa

28.10.2013 u 08:46

Bionic
Reading

Želite da vam seks malo dulje potraje? A možda, pak, vaš partner ima nadprosječno velik ili mali penis – za sve to postoji potpuno savršena seks poza

Najbolja poza za zatrudnjeti

Iako je istina da možete zatrudnjeti iz bilo koje poze, postoji jedna seks poza koju stručnjaci ističu jer povećava izglede za trudnoću. Stoga, ako priželjkujete bebu prakticirajte seks u misionarskoj pozi gdje je muškarac gore dok je žena dolje. Osim toga, preporučljivo je i ispod guze partnerice staviti jastuk jer će se tako podići zdjelica i stvoriti efekt klizanja pa će 'plivači' lakše pronaći put kroz vrat maternice sve do jajašca. Obično žene koje žele ostati u drugom stanju pokušavaju što veću količinu sperme zadržati u tijelu, a to uspijeva baš u misionarskoj pozi jer kod ostalih poza dio sperme može iscuriti iz vagine. Ne treba zaboraviti na orgazam koji znatno povećava šanse za trudnoću, piše womansday.com.

Najbolja poza koja žene čini samouvjerenima

Osjećate se pomalo nesigurno za vrijeme seksa i sanjate o kakvoj pozi koja bi vam pružila veći osjećaj kontrole? Prema savjetu seks stručnjaka, najbolja poza je ona u kojoj je žena gore jer tako u potpunosti ima kontrolu nad cijelom situacijom. Dok ste na partneru, izaberite položaj koji vam najbolje odgovara i nemojte zaboraviti eksperimentirati – možete klečati, čučati, ležati, pomicati se prema naprijed - natrag – izbor je neograničen.

Najbolja poza za ženski orgazam

Poza CAT (coital alignment technique) je odlična varijacija misionarske poze te u velikom broju slučajeva jamči doživljavanje orgazama. Tijekom seksa u toj pozi, muškarac se mora lizati prema naprijed s ramenima gotovo naslonjenima na partneričine. Tom pozom snažnije se stimulira klitoris, što orgazam znatno olakšava.

Najbolja poza za dugotrajan seks

Možda niste znali, no postoje trikovi sa seks pozama kojima muškarci mogu znatno povećati svoju izdržljivost tijekom seksa. Jedna od tih poza je misionarska, a prema riječima stručnjaka, to može biti i bilo koja druga poza u kojoj je penetraciju lako započeti i zaustaviti u ključnom trenutku. Ako želite iskušati nešto malo drugačije, tu je i poza 'fox' prilikom koje žene u misionarskoj pozi noge podižu u zrak i stavljaju ih na partnerova ramena. Penetracija u vagini je u ovoj pozi znatno dublja, a uzbuđenje veće.

Najbolja poza za žene koje tijekom snošaja osjećaju bol

Žene koje tijekom seksa osjećaju bol, svoj intimni doživljaj mogu poboljšati određenim pozama. Kao prvo, vrlo je važna vlažnost, pa stoga nije na odmet koristiti i lubrikante na bazi vode. Stručnjaci preporučuju u ovom slučaju poze prilikom kojih je žena u kontroli, pa je tako najbolja ona u kojoj žena sjedi na partneru jer tada kontrolira ritam i tempo.

Najbolja poza ako vam je partner vrlo obdaren

U ovome slučaju najbolje je da oba partnera legnu na bok, a partnerica noge raširi i jednu prebaci preko partnera. Žena tako ima mogućnost odrediti raspon pokreta. Muškarci koji imaju veće penise također vole ovu pozu jer lako mogu kontrolirati dubinu penetracije, a ta poza bit će ugodna za oba partnera bez grčeva i neugode koji mogu nastati tijekom doticanja cerviksa uslijed intenzivne penetracije.

Najbolja poza za mali penis

Stručnjaci naglašavaju da je veličina penisa zapravo vrlo nebitna za doživljavanje užitka tijekom seksa. Međutim, u slučaju penisa manjih dimenzija najbolje je kada je žena na vrhu. No, postoji još jedan trik, najbolje je prakticirati kružne pokrete, a ne one gore-dolje jer postoji šansa da će penis samo iskliznuti van. Misionarska poza također može biti odlična, ali s nogama na njegovim ramenima te će mu to omogućiti da prodre dublje.