DEMI I SELENA:

'Najbolje se zabavimo kad smo doma'

14.01.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Demi Lovato i Selena Gomez, najpopularnije nove Disneyjeve zvijezde, u novom su se broju Seventeena osim na modni stil osvrnule i na svoje prijateljstvo

Demi i Selena su godinama najbolje prijateljice, a kažu da im je od izlaska draže ostati doma i organizirati pidžama party.

'Ponekad predložim Seleni da odemo nekamo van, ali na kraju uvijek završimo gledajući neki horor film i jedući kisele krastavce. To na kraju ispadne najbolja zabava', kaže Demi.

Šesnaestogodišnja glumica iz tinejdžerskog filmskog hita 'Camp Rock' u tom je intervjuu otkrila da Seleni može reći sve i da se nimalo ne plaši hoće li te informacije procuriti.

'Mogu s njom pričati o bilo kojem problemu i nikad me neće osuđivati. Mislim da ćemo svoje tajne odnijeti i u grob', kaže Demi. Mitchie iz 'Camp Rocka' otkrila je i da je luda za velikim torbama, dok njezina najbolja frendica Selena ne može živjeti bez šalova.

'Dio mog ormara zatrpan je šalovima. A kad otvorim ladicu, nalazim ih i tamo. Čini se da sam opsjednuta šalovima', smije se Selena, koja je navodno u vezi s Nickom Jonasom iz Jonas Brothersa