Alessandra de Osma

Najbolje odjevena princeza ima haljinu za koju je teško reći izgleda li bolje s čizmama ili balerinkama

27.02.2023 u 15:29

Bionic
Reading

Alessandra de Osma sa svojim divnim stajlinzima koje nerijetko prezentira na svom Instagramu vječna je modna inspiracija. Lijepa aristokratkinja sada pokazuje haljinu koju bismo tako rado imali u ormaru, i nosili više puta

U krugu poznanika i prijatelja zvana Sassa, aristokratkinja Alessandra de Osma prava je stilska inspiracija. Lijepa Peruanka sa 16 godina se preselila u New York sa željom da izgradi manekensku karijeru; kasnije je živjela na relaciji između Pariza i Londona, a zatim se nastanila u Madridu kako bi završila magistarski studij modnog poslovnog menadžmenta.

Danas poznata kao princeza s Anda, 34-godišnja Sassa kraljevsku titulu zaradila je udajom za princa Christiana od Hannovera, a njezine modne kombinacije vrijedne su stilske lekcije. Uvijek divna i besprijekorna, Sassa redom bira komade koji imaju savršen omjer trenda i klasike, tako da su nosivi sezonama.

Bivša manekenka i dizajnerica ima urođen dar za modu, a njezina vještina pronalaska upečatljivih modnih komada nadaleko je poznata. Ovog puta lijepa Sassa privukla je pažnju haljinom kojoj je nemoguće naći manu. Riječ je o fluidnoj dugoj haljini vrlo tamno zelene boje, izrađene od pamuka i svile. Haljina čiji dizajn potpisuje španjolski brend Massimo Dutti također je ukrašena crtežom svijetlozelenog lista koji dizajn čini puno svježijim i upečatljivijim.

Savršena haljina za kraj zime

Dragocjeno modno čudo koje nam je pokazao Sassa de Osma dostupno je za 100 eura u Massimo Dutti trgovinama, a predstavlja sjajan izbor za kraj zime – lako se kombinira sa čizmama i zimskim kaputom, a jednako dobro će izgledat uz balerinke ili Mary Jane cipele i kožnu jaknu. Ženstven i lepršav, ovaj model uspješno spaja dnevnu eleganciju i chic kojem mnogi teže.

  • +43
Haljine za posao Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije