sassa de osma

Jedna od najbolje odjevenih princeza igra na kartu vječne klasike i ne griješi: U ovoj zimskoj modnoj uniformi uvijek ćete izgledati dobro

13.12.2022 u 14:26

Bionic
Reading

Jedna od najbolje odjevenih princeza uvijek je vjerna nepogrešivom minimalizmu, a ovog puta servirala je tako nosiv dnevni stjaling. Crna jakna s efektom kože ukrašena krznenim ovratnikom u kombinaciji s trapericama i gležnjačama, vječna su i nepogrešiva modna formula

Alessandra de Osma, od prijatelja i bliskih osoba zvana Sassa, mjerilo je dobrog stila i modnog ukusa, a tu titulu zaslužila je nepogrešivim modnim kombinacijama i neupitnom ljepotom. Naime, 34-godišnja Peruanka koja je udajom za princa Christiana od Hannovera dobila titulu princeze, prije je radila kao model.

No, Alessandrin opijajući magnetizam ne leži toliko u tome kako joj odjeća stoji, već u tome kako je nosi. Prozvana 'milijenskom princezom', Alessandra ima nevjerojatnu moć da svaki stajling učini posebnim, a za brojne besprijekorne odjevne kombinacije jednostavnost i vječna klasika najčešće su joj osnove. Njezin Instagram profil postao je hram inspiracije za one u potrazi za klasičnim i bezvremenskim stajlinzima.

Sassa de Osma obično kreira stajlinge s klasičnom bazom, ali uvijek dodaje neke od najnovijih trendova. Dobar primjer za to je njezin najnoviji stajling koji je podijelila na svom Instagram profilu. Vodeći komad njezin stajlinga je jakna zvijezde sezone, model od imitacije kože ukrašena krznenim ovratnikom za čiju inspiraciju su poslužile bikerske jakne popularne u 70-ima.

  • +27
Kožne jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Nema sumnje, Sassin stajling za slatki odlazak u slastičarnicu 'La Duquesita' u Madridu je bez greške. Uz hit jaknu kombinirala je i druge nepogrešive osnove. Uz crnu bikersku jaknu oversized kroja kombinirala je isprane ravne traperice i košulju na plavo-bijele okomite pruge. Stajling je zaokružila crnim gležnjačama s elegantnom petom i mint zelenom mini torbicom vlastitog brenda 'Moi&Sass'.

Stilski dotjeran look sastavljen od jednostavnih odjevnih predmeta koji zajedno kreiraju itekako uspješan i primamljiv izgled ima sve potrebno kako bi postao poželjna uniforma za zimske dane pred nama.

  • +11
Gležnjače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije